2777
2789

۶۰۰صلوات 

بهوامید حاجتروایی همگی

برای مریصای منم دعا کنید حالشون بده ممنونم

هر کی ختم صلوات خواست صدا بزنه منو

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس هرچقدر كه تونستم بخونم امروز تا اذان مغرب ميام و بهتون خبر ميدم كه چقدر شد❤️❤️❤️

نرگس چون من ٤٠٠ بار خوندم ايشالا حاجت روا بشين❤️

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤
۱۰۰تا به نیت باردار شدن خودم و @الناخانووووووم     @النا۱۳۸۰     @sar_be_h ...

حاجتت روا عزیزم،قبول باشه ، ممنووون🙏❤😍🌸

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

سلام فاطمه جون خوبید گلم ممنون از دعوتت عزیزم منم 100تا صلوات به نیت حاجت خودم برمیدارم و 100تاهم ...

سلام گلم، قبول باشه، ممنونم، حاجت روا باشی الهی😍🌸💚❤

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

الهی ک ب زودی زود دامنت سبزبشه🤲💚

الهی دوتامون ان شاءاللا🙏😍🌸💚❤

114 تا به نیت مادر شدن @الناخانووووووم   @مامان_آینده_هستم   @sar_be_hava   ...

خیلی ممنون سمانه جان 

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
❤❤❤❤😍🌷🌸🙏😘خیر ببینی الهی منم ۱۳۳ مرتبه به نیت حاجت روایی خودت، @ملکه__یخی   ، @الناخان ...

خوشبخت بشی الهی حاجتت روا . ممنونم ازت

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

عزیزم۲۰۰۰صلوات دیگه اضافه کن دوستان تو گروه فرستادن

التماس دعا دارم ازتون مریض داریم

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن