2777
2789
عنوان

لک دیدم

78 بازدید | 13 پست

سلام خوبید عزیران یه سوالی داشتم از خانومای باردار و اونایی که تحربشو دارن من چن روز پیش لک دیدم و گفتم پریود شدم و پد گزاشتم ولی نیومد توی ترشحاتم مثل مو قرمز بود اینماه تخمدان چپم همش درد داشت ولی دیگه نداره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چندم موعدت بوده؟ 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
روز موعدم لک دیدم گلم

الان چند روز گذشته از موعدت؟ 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
شاید لقاحت دیر بوده،اینجایکی می گفت۱۰روز بعدموعدش منفی شده بعد روز۱۴تازه بی بی هاله انداخته

فک نکنم حامله باشم ولی نمیدونم توهمه یا واقعی حالت تهوع خیلی خیلی کمی میگیرم گاهی 

یک هفته  گذشته اگر 30 روزه حساب کنم ولی من همیشه یه هفته ده روز شایدم بیشتر عقب ميندازم

تا سه روز دیگه ک بشه ده روز تاخیر صبر کن بعدم بی بی چک مارک مدیکور قطره چکونی بزن 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دخترا مجرد بیان

iminam | 14 دقیقه پیش

ارتودنسی

golayakh | 14 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز