2777
2789
عنوان

سینه

1339 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من سه ماه زایمان کردم بعد  سینه هام وقتی شیرمیخواد بیادسوراخش اندازه نوک سوزن بعد راه حلی هس که کمکم کنه بچم حوصله نمیکنه که زیاد مک بزنه چون اروم اروم شیرمیادتوروخدا کمکم کنید باید برم پیش متخصص؟یا مال همه اینطوری چون زایمان اولم نمیدونم

بااجازه اسی .

الان یادم اومد راستی اون بنده خدا ک دیشب تاپیک زد گفت شوهرم شیر میخوره چی شد ؟ 😭😂😂😂😂😂😂توروخدا یکی تعریف کنه

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بااجازه اسی . الان یادم اومد راستی اون بنده خدا ک دیشب تاپیک زد گفت شوهرم شیر میخوره چی شد ؟ 😭😂😂 ...

یعنی اونم دنبال  راه حل بود که شوهرش را از شیر بگیره؟؟  

دیگهه هر چیووو نباید بیان تعریف کنند،، عیی خدا 😩

اگه الانم با وجود دکترای خوب برای پروتز و لیفت سینه، سینه های کوچیک و افتاده داری، بهتره یه فکری کنی!

بهت پیشنهاد میکنم نمونه کارای واقعی از عمل زیبایی سینه رو ببینی بعد تصمیم بگیری.

https://www.instagram.com/dr.sohrabmoradi/

برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیر:

09127906020