2777
2789
عنوان

نامزدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3980 بازدید | 181 پست
دل تنگی نبست ی جور وابستگی هست

خداکنه زودتر از دست این حس مسخره راحت بشم چون اذیتم میکنه

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی که توی عقد به خودش جرات میده دست روت بلند کنه ببین رفتی سر خونه و زندگیت چه ها قراره باهات بکنه ...

ی بارمیخواست با چاقو آشپرخونه منو بکشه باورت میشه زورمم بهش نمیرسید اینقد چنگ زدم گازش گرفتم تا نجات پیداکردم فرارکردم تو کوچه با ی تاپ ودامن 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

عزیزم عشق مقدسه با هرکسی نمیشه تجربش  کرد 

توکل کن ب خدا خودت را رها کن  از این حس پوچ

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

اینا طبیعیه عزیزم،، بهتر میشی،،،،، باورت میشه من کاهی اوقات تو محله میبینمش دلم میلرزه ولی ناخودآگاه گریم میگیره چون خیلی اذیتم کرد خیلی خوردم می‌کرد،،، به هر حال چند وقت پیشش بودی،، مهر خطبه عقد تو دلت هست،،،، آدم به گربه هم گه با آدم زنگی کنه وابسته میشه

میگیره،، فقط اگه میتونی خودت برو پیش مشاور،، من خیلی شرايط مالیم خوب نبود چون کل جهازمو خریده بودم د ...

متاسفانه منم درگیر قسطای جهازمم ک گرفتم

برای این ک باهاش روبه رونشم وکیل گرفتم ولی مناسفانه وقتی تو کلاس مشاور دیدمش دستو پام لرزید نمیدونم دلیلش ترس بود یا احساسات مسخره بچگونم چون اولین مردی بود ک باهاش صحبت کردم تجربه ای نداشتم حس میکنم برای همین حساسم

ی بارمیخواست با چاقو آشپرخونه منو بکشه باورت میشه زورمم بهش نمیرسید اینقد چنگ زدم گازش گرفتم تا نجات ...

واااای چقدر وحشی،، بابات کاریش نکرد،، برای من دست روم بلند نمی‌کرد ولی داد میزد و تحقیرم می‌کرد بابام میخواست لهش کنه،، ابروشو برد

من خودش خوبه خانوادش خرابن به خانوادش نمیتونم اعتماد کنم میگه مهریه ببخش اموالتو بزن به اسمم  و ...

وای این چه کاریه 

مگه چه کردی که باید مهریه ببخشی 

ی زن مهریه اش اسلحه اش هستش توی زندگی 

مردا بی معرفت تر از اونی هستن که فکرشو میکنی

میدونم حتی مشاورم گفت حتما جداشو ک خودتونابودمیکنی شاید بکشت چون تعادل روانی نداره 

ببخشید تو چه شرایطی مچشو گرفتی؟؟:

ذکر یونسیه :لا اله الا انت سبحانک انّی کنتُ من الظّالمین فَاسْتَجَبْنا له و نَجّیناهُ من الغم و کذلک نُنجیِ المومنین 
زبون همه تیزه،، زبون خانواده من که وحشتناک تره ولی هم مادرم هم پدرم جوری برخورد کردن که اصلا کسی چیز ...

کاش میتونستم منم ی کارخوب پیداکنم بهونه هام برای ندیدن خونواده پدری مادریم جور میشد انشالله ک بتونم تواین مراسم خونسرد قوی باشم

همش فیلمه  تا تونسته زجرت  داده الان همش فیلمه ببین اون روزایی که کتک زدتت رو یادت بیار. ...

من یکسال جهنم واقعی تجربه کردم کاش هیچوقت نمیومدتوزندگیم ک اینقداذیت بشم ۲۲ سالمه ولی انگار ۹۰سالمه نابودم کرد خداازش نگذره 😔

متاسفانه منم درگیر قسطای جهازمم ک گرفتم برای این ک باهاش روبه رونشم وکیل گرفتم ولی مناسفانه وقتی تو ...

همه همینن منم دستم یخ کرد اشک تو چشام جمع شد ولی نذاشتم ببینه محکم و با شجاعت حرف زدم و من مهرمو بخشیدم در قبالش حق طلاق داشتم،، به مشاور گفتم دیگه نمیخوام تو جلسه مشاوره باشه 

چرا خیلی اذیت میشم زود میبخشم 

اووف امان از دلامون ک زودمیبخشه من دوس داشتم کینه ای باشم تا حداقل حقمو بگیرم

وای بابابزرگم شاید تافردا فوت کنه حالش بده موندم تو مراسم چجوری برم تاسوال پیچ نشم😔

فردا بری خونه ی شوهر بزنه بکشتت اونوقت کی جوابگوییه 

بخاطر حرف ی عده خودتو بدبخت نکن

عزیزم عشق مقدسه با هرکسی نمیشه تجربش  کرد  توکل کن ب خدا خودت را رها کن  از این حس پ ...

انشالله بتونم عزیرم و ی روز عشق واقعی باکسی ک لیاقتمو داره تجربه کنم