2777
2789
عنوان

نامزدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3980 بازدید | 181 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت دست بزن تهمت توهین فوحش بد دله دهن بینه م...

دل تنگی نبست ی جور وابستگی هست

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
به هیچ عنوان برنگرد ب هیچ عنوان طلاق بگیر تمام 

دارم جدامیشم انشالله ک زودتر راحت بشم غصه هام تموم بشه

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
دیگه دلیلی نمی مونه برا ادامه ی رابطه عزیزم به دلت بگو خفه شو بتمرگ سر جات و منو وسوسه نکن الان جد ...

دقیقا همه همینومیگن بهم انشالله ک ازپس این احساسای مسخره بربیام و زودتر جداشم

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
خیانت تهمت دست بزن داره توهین فوحش وتهدیدو..

کسی که توی عقد به خودش جرات میده دست روت بلند کنه ببین رفتی سر خونه و زندگیت چه ها قراره باهات بکنه

بیخیال .اگر باهاش رابطه هم داشتی و باکره هم نباشی مهم نیست الان عادی شده دخترا با دوست پسراشون میخوابن این که شوهرت بود 

کارایی ک خونوادش وخودش باهام کردن اینقد بد وبی رحمانه بود ک ب خداسپردمش خودش جوتب تکتک اشکا و ناراحت ...

میگیره،، فقط اگه میتونی خودت برو پیش مشاور،، من خیلی شرايط مالیم خوب نبود چون کل جهازمو خریده بودم داشتیم قسط می‌دادیم الانم ادامه داره،، از تو تلگرام حرفای سوده هروی رو گوش کردم خیلی آروم شدم خیلی محکم شدم تو جلسات مشاوره وقتی میومد دیگه خیلی اذیت نمیشدم خامش نمیشدم با اینکه تا میدیدمش دلم میلرزید،، آه خدا 

محکم باش بگو نمیخوام راجبش حرف بزنم،، بگو دارم زندگی میکنم،، اگرم دیدی خیلی اذیت میشی،، فقط یک بار ب ...

باورت میشه ازالان دلم شورمیزنه ک نگاها چجوریه چی میخوان بگن بهم چون زبونشون خیلی تیزه انشالله ب خیر بگذره

باورت میشه ازالان دلم شورمیزنه ک نگاها چجوریه چی میخوان بگن بهم چون زبونشون خیلی تیزه انشالله ب خیر ...

زبون همه تیزه،، زبون خانواده من که وحشتناک تره ولی هم مادرم هم پدرم جوری برخورد کردن که اصلا کسی چیزی نگفت،،، من خیلی تو جمع نمیرفتم چون رفتم سر کار میگفتم درگیر کارم 

فكر ميكنم خيلي سخته ولي با عشق، زمان فراموش ميشود و با زمان، عشق. با گذشت زمان يادت ميره

نمیدونم این حسم چیه علاقست نفرته یا بی تفاوتی یا ترس😔

برام مهم نبود چندشبه همش تو کوچمون زیر درخت تو تاریکی وایمیسته پیامای ابراز پشیمونه میفرسته 

همش فیلمه 

تا تونسته زجرت  داده الان همش فیلمه

ببین اون روزایی که کتک زدتت رو یادت بیار.دلت نسوزه براش