2777
2789
عنوان

نامزدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3980 بازدید | 181 پست
ببین فقط زندگی خودت نیس زندگی بچه های معصوم ایندتم خراب میشه لطفا احساسو بذار کنار وعقلانی تصمیم بگی ...

انشالله ک ازپسش بربیام این کابوس تموم بشه

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم تموم تلاشمو میکنم عقلانی تصمیم بگیرم  انشالله مشکلت حل بشه عزیرم خوشبخت بشی

ممنون من شوهرم الان خداروشکر خیلی خوبه من مشکلم دخالت زیاد خانوادش و رفیق بازیش بود که خداروشکر حل شد ولی خیلی حسرت قبل تو دلمه همیشه آرزوی ی دوران عقد عالی داشتم ما تا 3 سال بعد عروسیمون هر روز جنگ داشتیم. ایشالا مشکلت حل بشه 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
برنگرد...اینده ای نداری با این موجود

میدونم حتی مشاورم گفت حتما جداشو ک خودتونابودمیکنی شاید بکشت چون تعادل روانی نداره 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
باشه عزیزم منم همه چیوبخشیدم ک زودترتموم بشه انشالله این کابوس زوترتموم بشه

تموم میشه عزیزم،، غصه نخور،،، پارسال مادر نامزدم منو تو مسجد دید هنوز کامل جدا نشده بودیم تو کارای قانونی بودیم روشو کرد اونور و بی محلی کرد، چون من همه چیو تموم کرده بودم،، دلم شکست گفتم ببین خدا پسر معتادشو آورد تو خونه ما کلی ازش تعریف کرد الانم تازه شاکیه،،، به یک سال ترسید عزیزم مادر نامزدم ناگهانی مرد،، باورت میشه،،، آه مظلوم میگیره

نامزدم تعادل روانی نداره درمانم نمیشه متاسفانه  انشالله ک خوشبخت بشی

ممنونم❤

انشالله خدا کمکت کنه❤

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

وقتی هم جدا شدی یا تو این مدت هم خودت هم خونوادت خیلی محکم باشین مخصوصا تو فامیل اصلا اجازه نده حرفی ...

وای بابابزرگم شاید تافردا فوت کنه حالش بده موندم تو مراسم چجوری برم تاسوال پیچ نشم😔

ممنون من شوهرم الان خداروشکر خیلی خوبه من مشکلم دخالت زیاد خانوادش و رفیق بازیش بود که خداروشکر حل ش ...

مرسی عزیزم 

انشالله بهترین روزارو باشوهرت تجربه کنی ک جبران اون دوران بشه برات❤

خیانت دست بزن تهمت توهین فوحش بد دله دهن بینه م...

دیگه دلیلی نمی مونه برا ادامه ی رابطه عزیزم

به دلت بگو خفه شو بتمرگ سر جات و منو وسوسه نکن

الان جدا شی بهتر از ۱سال دیگه با ی بچه هستش

وای بابابزرگم شاید تافردا فوت کنه حالش بده موندم تو مراسم چجوری برم تاسوال پیچ نشم😔

محکم باش بگو نمیخوام راجبش حرف بزنم،، بگو دارم زندگی میکنم،، اگرم دیدی خیلی اذیت میشی،، فقط یک بار برو دیگه هم نرو،،، این روزا میگذره،،، منم پاگشا دعوت میکردن من تو شرف جدایی بودم خانواده پدرم خبر نداشتن،، انقدر سختم بود همش میگفتن پس چرا محمد رو نیاوردی،، 

تموم میشه عزیزم،، غصه نخور،،، پارسال مادر نامزدم منو تو مسجد دید هنوز کامل جدا نشده بودیم تو کارای ق ...

کارایی ک خونوادش وخودش باهام کردن اینقد بد وبی رحمانه بود ک ب خداسپردمش خودش جوتب تکتک اشکا و ناراحتی هامو ازشون بگیره