2777
2789
عنوان

نامزدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3980 بازدید | 181 پست
منم اگ خونوادم نباشن برگشته بودم میخواستم برگردم دوباره ازشکایتم بگذرم ولی باچشم خودم توبدترین شرایط ...

من خودش خوبه خانوادش خرابن به خانوادش نمیتونم اعتماد کنم میگه مهریه ببخش اموالتو بزن به اسمم  ولی ریسکه فک کنم نقششونه

اسی میفهمم چی میگی،همسر منم همه اینارو داره ب علاوه اعتیاد..تا پای طلاق رفتم و برگشتم.

پشیمون نیستی عزیرم؟

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من قضاوت نمیکنم شوهرتو ولی ادمی که تو عقد این کارارو میکنه تو زندگی بدترشو میکنه متاسفانه اگه ت ...

اتفاقا همه همینومیگن چون میشناسن چ موجودیه نامزدم ازاین ناراحتم میدونه زودمیبخشم احساسیم ازاین نقطه ضعفم سواستفاده میکنه

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
خداکنه منم زودترجدابشم ک از نظرفکری روحی راحت بشم بتونم خودمو زودترجمع جورکنم

عزیزم طلاق رو سخت کردن زیاد خودتو درگیر زمان نکن، من بدون مهریه با کارای قانون 6 ماه طول کشید،،،، برو کلاسی چیزی خودتو سرگرم کن تا تموم بشه،،،، اصلا هم کوتاه نیا،، نذار ایندت تباه بشه

پشیمون نیستی عزیرم؟

شرط برگشتم این بوده ک همسرم بره زیر نظر روانپزشک و قبول کرده شرطمو.

بعدشم ی اتفاقاتی افتاد ک موندگار شدم.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

نه اصلا اهمیت نده،، آگه براش مهم بودی بعد عقد با تو کارای بدشو میذاشت کنار،،، به قرآن فرصت بهتری برا ...

اره واقعا درست بشونیس خدارشکر ک این فرصتو دارم ک خودموونجات بدم 

اتفاقا همه همینومیگن چون میشناسن چ موجودیه نامزدم ازاین ناراحتم میدونه زودمیبخشم احساسیم ازاین نقطه ...

ببین فقط زندگی خودت نیس زندگی بچه های معصوم ایندتم خراب میشه لطفا احساسو بذار کنار وعقلانی تصمیم بگیر عزیزم 

اسی منم تا پای طلاق رفتم تو عقد ولی هنو یادم نرفته با این که 5 ساله گذشته ی بچه هم دارم اولای عروسیم ...

منم دارم تموم تلاشمو میکنم عقلانی تصمیم بگیرم 

انشالله مشکلت حل بشه عزیرم خوشبخت بشی

خیانت تهمت دست بزن داره توهین فوحش وتهدیدو..

برنگرد...اینده ای نداری با این موجود

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
من خودش خوبه خانوادش خرابن به خانوادش نمیتونم اعتماد کنم میگه مهریه ببخش اموالتو بزن به اسمم  و ...

واای اره مواظب باش عزیزم ساده نباشیا ک باختی بازیت ندن

اره واقعا درست بشونیس خدارشکر ک این فرصتو دارم ک خودموونجات بدم 

وقتی هم جدا شدی یا تو این مدت هم خودت هم خونوادت خیلی محکم باشین مخصوصا تو فامیل اصلا اجازه نده حرفی بزنن،، بگو نمیخوام راجبش حرف بزنم،،،،، 

عزیزم طلاق رو سخت کردن زیاد خودتو درگیر زمان نکن، من بدون مهریه با کارای قانون 6 ماه طول کشید،،،، بر ...

باشه عزیزم منم همه چیوبخشیدم ک زودترتموم بشه انشالله این کابوس زوترتموم بشه

شرط برگشتم این بوده ک همسرم بره زیر نظر روانپزشک و قبول کرده شرطمو. بعدشم ی اتفاقاتی افتاد ک موندگا ...

نامزدم تعادل روانی نداره درمانم نمیشه متاسفانه 

انشالله ک خوشبخت بشی