2777
2789
عنوان

نامزدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3980 بازدید | 181 پست

اسی میفهمم چی میگی،همسر منم همه اینارو داره ب علاوه اعتیاد..تا پای طلاق رفتم و برگشتم.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

ببین من قضاوت نمیکنم شوهرتو ولی ادمی که تو عقد این کارارو میکنه تو زندگی بدترشو میکنه متاسفانه اگه تاحالا شده تلاش کنین اینطوری نباشه دیگه ونشده جداشو پسفردا میخوای با یه بچه جداشی؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس همین الان یه تف کن و بخواب

برام مهم نبود چندشبه همش تو کوچمون زیر درخت تو تاریکی وایمیسته پیامای ابراز پشیمونه میفرسته 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
خوبه من خیلی کینه ایم هیچ چیزو فراموش نمیکنم 

من برعکس زودمیبخشم و فراموش میکنم

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
برام مهم نبود چندشبه همش تو کوچمون زیر درخت تو تاریکی وایمیسته پیامای ابراز پشیمونه میفرسته 

غلط کرده

این کارشو خوب بلده

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ
جدا شو

دارم جدامیشم ولی یک کینه ای باشه خیلی بهتره ازخودم بدم میاد گ بخشیدمش 

نه اصلا اهمیت نده،، آگه براش مهم بودی بعد عقد با تو کارای بدشو میذاشت کنار،،، به قرآن فرصت بهتری برات پیدا میشه،، من الان خواستگار قاضی دارم خودم جواب نمیدم،،، جدایی تو عقد یعنی همون بهم خوردن نامزدی 

وااای با این حساب طلاق بگیر عقدی راحتی این کاراشو زیر یک سقف باشین بازم میکنه

اره میدونم درست بشو نیس نمیدومم چرا الکی میاد احساسات منو بهم میریزه با کاراش 

اسی منم تا پای طلاق رفتم تو عقد ولی هنو یادم نرفته با این که 5 ساله گذشته ی بچه هم دارم اولای عروسیمون کلی با هم دعوا داشتیم خیلی روزای بدی گذرندم هنوز میگم اگه طلاق گرفته بودم خیلی زندگیم بهتر بود 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
حداروشکر کن ک خیلی زود فهمیدی

اره واقعا ولی بعضی وقتابدجوردرگیر احساساتم میشم 

فک کنم چون محبتمون بیشتره  وابستگیمون بیشتره . من اگه خانوادم نبودن وا داده بودم

منم اگ خونوادم نباشن برگشته بودم میخواستم برگردم دوباره ازشکایتم بگذرم ولی باچشم خودم توبدترین شرایط مچشو گرفتم تصمیمموگرفتم الان اون داره با کاراش حرفام میره رومخم

خداییش تا سر تو تو نی نی سایت میچرخونی اون ور فقط خیانت خیانت ...

چون اینجامیشه دردل کرد خوشی ک درددل نمیخواد ناراحتی نیاز ب درددل داره

عزیزم منم تو عقد سال پیش جدا شدم اولش سخت بود احساسی میشدم ترس میومد سراغم ولی واقعا از چشم افتاده ب ...

خداکنه منم زودترجدابشم ک از نظرفکری روحی راحت بشم بتونم خودمو زودترجمع جورکنم