2777
2789
عنوان

نامزدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3980 بازدید | 181 پست
منم خیلی زود میبحشم و فراموش میکنم عزیزم این ی حسنه چرا بدی درنظزش میگیری تو قلبت پاکه منم ازم زیاد ...

انشالله ک خداجواب تک تک اشکامو بگیره 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
خیانت دست بزن تهمت توهین فوحش بد دله دهن بینه م...

با این دلایل بازم دو دلی😧

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله ک براتون بهترینا اتفاق بیوفته 💙💚

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
منم عقل ندارم کینه ای نیسم زود میبخشم

اذیت نمیشی حس نمیکنی میدونن اینجوری دارن از این نقطه ضعفت سواستفاده میکنن؟

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

حداروشکر کن ک خیلی زود فهمیدی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
هركسي هروقت با احساساتش تصميم گرفت اشتباه محض بوده. باید با عقل با این مسائل تصمیم گرفت.

دارم تلاش خودمومیکنم ولی بعضی وقتا سخته برام

خیانت دست بزن تهمت توهین فوحش بد دله دهن بینه م...

عزیزم منم تو عقد سال پیش جدا شدم اولش سخت بود احساسی میشدم ترس میومد سراغم ولی واقعا از چشم افتاده بود انقدر اذیتم کرده بود همه ازدوستام تو دانشگاه میپرسیدن این چرا انقدر ناراحته و غمگین،،، ولی وقتی جداشدم انگار آزاد شدم رفتم سرکار درسام پاس شد الانم پایان نامه مونده،، گاهی اوقات دلم برای تنهایی خودم میسوزه ولی خیلی از اون شرایط کوفتی بهتره