2777
2789
عنوان

نامزدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3980 بازدید | 181 پست
اینا طبیعیه عزیزم،، بهتر میشی،،،،، باورت میشه من کاهی اوقات تو محله میبینمش دلم میلرزه ولی ناخودآگاه ...

دقیقا خوشحالم برات ک کناراومدی انشالله خداتومسیر زندگیت ی مردواقعی ک قدرتوبدونه قراربده خوشبخت بشی بهتریناکنارش تجربه کنی

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله بتونم عزیرم و ی روز عشق واقعی باکسی ک لیاقتمو داره تجربه کنم

آره میتونی از گذشته درس بگیر و آینده را با تجربه هات بساز😱😱😱😱

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
ی بارمیخواست با چاقو آشپرخونه منو بکشه باورت میشه زورمم بهش نمیرسید اینقد چنگ زدم گازش گرفتم تا نجات ...

خوب خداروشکر که فراموش نکردی چه ها باهات کرده

بخدا عاقلانه نیست برگشتت

دقیقا خوشحالم برات ک کناراومدی انشالله خداتومسیر زندگیت ی مردواقعی ک قدرتوبدونه قراربده خوشبخت بشی ب ...

ممنون عزیزم،، مطمءن باش روزای سختت تموم میشه،، فقط روی روحیت کار کن،، حتی شده بری تو مغازه فروشنده بشی یه مدت برو سرگرم میشی،، من رفتم فروشنده نیمه وقت مغازه اکسسوری زنانه شدم،، حالمو بهتر می‌کرد،،، اونم با فوق لیسانس 

خیانت دست بزن تهمت توهین فوحش بد دله دهن بینه م...

قطعا کار درستی می‌کنی امروز جدا بشی...

با این آدم آینده ای جز غم، حسرت و تباهی نصیبت نیست.

السلام علیک یا بقیه الله ‌"عجل الله تعالی فرجه" به جمع مشق انتظار بپیوندید
منم خیلی زود میبحشم و فراموش میکنم عزیزم این ی حسنه چرا بدی درنظزش میگیری تو قلبت پاکه منم ازم زیاد ...

یعنی همه رو براحتی میبخشی هرحرفی زده باشن یافقط شوهرتو میبخشی؟ 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
واااای چقدر وحشی،، بابات کاریش نکرد،، برای من دست روم بلند نمی‌کرد ولی داد میزد و تحقیرم می‌کرد بابا ...

هیچکقت جرئت نکردم ب بابام بگم چون میرفت ی بلایی سرش میاورد بعضی از کتک هامو ک خیلی بدبود بستری شدم ب بابام گفتم میخواد بره بکشش ب زور جلوشو مامانم گرفت 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
فردا بری خونه ی شوهر بزنه بکشتت اونوقت کی جوابگوییه  بخاطر حرف ی عده خودتو بدبخت نکن

ب خاطر حرف بقیه این ی سال خورده ای تحمل کردم پشیمونم کاش ازاول جدامیشدم برای آبروم تحمل نمیکروم