2777
2789
عنوان

نامزدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3980 بازدید | 181 پست
آره میتونی از گذشته درس بگیر و آینده را با تجربه هات بساز😱😱😱😱

حتما ممنون عزیزم❤

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
خوب خداروشکر که فراموش نکردی چه ها باهات کرده بخدا عاقلانه نیست برگشتت

میدونم انشالله ک تموم بشه یادکاراش میوفتم گریم میگیره

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب خاطر حرف بقیه این ی سال خورده ای تحمل کردم پشیمونم کاش ازاول جدامیشدم برای آبروم تحمل نمیکروم

آبرو چیه دختر 

بیخیال

بخدا من همسرم خیلی مرد خوبیه ۱۳ساله باهم داریم زندگی میکنیم بدون بچه ولی اگر یکبار فقط یکبار دستش بهم بخوره قطعا همون روز درخواست طلاق میدم

ممنون عزیزم،، مطمءن باش روزای سختت تموم میشه،، فقط روی روحیت کار کن،، حتی شده بری تو مغازه فروشنده ب ...

من لسانس گرفتم الکی اگ خدابخواد میخوام کار کنم سرگرم بشم برای این ک مشغول بشم دوباره دانشگاه شرکت کردم ک کمتر ب زندگی ک تواین ی سال داشتم فک کنم

قطعا کار درستی می‌کنی امروز جدا بشی... با این آدم آینده ای جز غم، حسرت و تباهی نصیبت نیست.

اره دقیقا نابود میشم چون درمان نداره ی آدم روانیه ک حتی نمیخواد درمان بشه 

الکی احساساتی نشو حالا که عقدین یه کم ارج و قرب داری بعد که باهم زندگی کردید بدتر میکنه

اره روانیه برم زیری سقف میترسم آخرش منو بکشه

من لسانس گرفتم الکی اگ خدابخواد میخوام کار کنم سرگرم بشم برای این ک مشغول بشم دوباره دانشگاه شرکت کر ...

بهترین کارو میکنی من ترم یک فوق لیسانس عقد کردم ترم دو در شرف جدایی بودم حالم از ارشد بهم میخوره نفهمیدم چی شد الان خدارو شکر پایان نامه رو بگذرونم تمومه،، کلافه شدم دلم میخواد کار درست و حسابی برم،، دعا کن کارم بگیره

بزن بر طبل بیعاری که آن هم عالمی دارد

یکم سخته خیلی دوست دارم بیعاربشمو لذت ببرم اززندگیم

ای وااای دختر چی کشیدی،،، چند جلسه مشاوره رفتین؟؟ 

من سه ماه مشاور رفتم برای طلاقم یک هفته هرروز انگار باید چندجلسه دیگه هم بریم مشاورازطرف دادگاه اوووف این ک درست بشونیس روانیه نمیدونم چرا هی میفرستن مشاوراینو 

عزیزم برین زیر یه سقف شرایطت خیلی سختتر میشه،این الان اینجوریه بعدا خیلی بدتر میشه،هر چی زود تر جدا ...

دارم نلاش خودمو میکنم ک خودمو نجات بدم از دستش

من سه ماه مشاور رفتم برای طلاقم یک هفته هرروز انگار باید چندجلسه دیگه هم بریم مشاورازطرف دادگاه اووو ...

چرا تموم نمیشه من خیلی قلدر بازی درآوردم کلا سه چهار جلسه بود که یکبار اجازه دادم بیاد که غربال گر بفهمه چجور ادمیه 

آبرو چیه دختر  بیخیال بخدا من همسرم خیلی مرد خوبیه ۱۳ساله باهم داریم زندگی میکنیم بدون بچه ول ...

من خیلی سادم بخدا خیلی الان ک فکرمیکنم میگم چ اشتباهی نابودکردم خودمو بخاطر چ آدمی و حرفای ی گروه ک همه جوره درموردم حرف میزنن

انشالله خدابهتون ی بچه سالم وناز بده😍