2777
2789
عنوان

نامزدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3980 بازدید | 181 پست
بهترین کارو میکنی من ترم یک فوق لیسانس عقد کردم ترم دو در شرف جدایی بودم حالم از ارشد بهم میخوره نفه ...

انشالله ک موفق باشی عزیزم

انشالله ی کارخوبم پیدامیکنی و بهتریناروبرای خودت رقم میزنی خوشبخت میشی❤🌷

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تموم نمیشه من خیلی قلدر بازی درآوردم کلا سه چهار جلسه بود که یکبار اجازه دادم بیاد که غربال گر ب ...

این مشکل روانی داره الکی میریم مشاور ب نتیجه نمیرسیم خسته شدم اینقدمشاور رفتم سه ماه به خاطر این ک دادگاه میخواست ماروبرگردونه فرستادمشاور تا مشاورفهمید مشکل داره جلسات بیشترشد طولانی تر ک مثلا درمان بشه

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
ای کاش حق طلاق رو ازش میگرفتی،،، 

سادگی کردم همه جوره خواستم زندگیمو بااین آقا حفظ کنم وای لیاقت نداشت ازوقتی باچشم های خودم خیانتشودیدم قوی ترشدم مصمم تر خداروشکر 

سادگی کردم همه جوره خواستم زندگیمو بااین آقا حفظ کنم وای لیاقت نداشت ازوقتی باچشم های خودم خیانتشودی ...

چطوری دیدی عزیزم،، آخه من نامزدم پنهون کار بود هفته ای دو روز بیشتر همو نمی‌دیدیم، اونم یا دعوا بود یا گریه،،،، سرد بود،،،،، خسیس بود،، بی عرضه ولی نفهمیدم معتاد چون خیلی دوسش داشتم اولین مردی بود که تو زندگیم بود،، وقتی داشتم جدا میشدم عمش اومد بهم گفت به خاطر اعتیادش جدا شدی،، من هاج و واج نگاش کردم،،، فکر کن 

چطوری دیدی عزیزم،، آخه من نامزدم پنهون کار بود هفته ای دو روز بیشتر همو نمی‌دیدیم، اونم یا دعوا بود ...

الهیییی بگردم چقد بد چ خوب تونسته پنهون کاری کنه وچقدتوساده بودی عزیزم خداازش نگذره ازمن بدترتوهم خیلی سختی کشیدی ازدستش 

من چندین بارفهمیدم خیانت میکنه با همکارش ک۱۵ سال بزرگتربود یک دختره ک ۳ ماه رومخم بود میومد توخیابون وقتی منومیدید جلومومیگرفت میگفت شوهرت باید بیادمنوصیغه کنه خونه جداگونه برام بگیره کاری ندارم با توازدواج کرده آخرش ی بچه ازش میارم زندگیتوسیاه میکنم من اینقد گریه میکروم ب خاطر این زنیکه عوضی 

حتی با جاریم ک ۴ سال ازمن بزرگتر ۵ سال از نامزدم کوچیکترم رابطه داشت چت ناجورشون با عکسای بدی ک فرستادن دیدم با دخترعمم بود با چندتا زن بیوه چندروزپیشم دیدم همین زنیکه ...ک میگفت باید منوصیغه کنه رو توماشینش دیدم چنان میخندیدن باهم ک نگو تعقیبش کروم دیدم بردش خونه مجردیش اخه نامزدم خونه مجردی داشت  کلید داشتم درو بازکردم چشمت روز بدنبینه تو بدترین شرایط دیومشون متوجه من نشدن اینقد توحال خودشون بودن جیغ زدم گریه کردم متوجه شدن تا نامزدم ب خودش اومد من بدو بدو رفتم سرکوچه سوارتاکسی شدم اصلا ناراحت نشدم باورت نمیشه خیلی خوشحالم شدم 

الهیییی بگردم چقد بد چ خوب تونسته پنهون کاری کنه وچقدتوساده بودی عزیزم خداازش نگذره ازمن بدترتوهم خی ...

اوووه یا خدا چه آدم کثیفی،،،، بایدم خوشحال باشی،،،، منو همین پنهون کاری و سکوتش اذیتم می‌کرد انقدر ازم دور بود که بهش یه بار گفتم پای کس‌ دیگه ای درمیون،،،، من تا جدا شدم دوماه بعد ازدواج کرد،، مادرش کل محله رو پر کرد و خبر داد،،،، عکس فرستاد که من ازدواج کردم من اصلا جواب ندادم هیچ عکس العملی هم نشون ندادیم،، یه‌روز از محل کارم داشتم میرفتم خونه سرکوچه دیدمش داشت برای زنش آب میوه میخرید،،، خودمو پشت تیر برق قایم کردم ولی منو دید،،، از کنار داشتم رد میشدم میخواست حرف بزنه نذاشتم مسیرمو عوض کردم،، سرو وضعش ژولیده بود، خسته و بی حال،،،، خیلی حالم بد شد کلی تو اتاق گریه کردم الان شنیدم در شرف جدایی ان

اوووه یا خدا چه آدم کثیفی،،،، بایدم خوشحال باشی،،،، منو همین پنهون کاری و سکوتش اذیتم می‌کرد انقدر ا ...

الهیی بگردم این جورادما هیچوقت نمیتونن زندگی مشترک پایداری داشته باشن و مطمئن باش توبهترین اتفاق توزندگیش بودی دیگ تکرار نشدنیه براش تاآخرعمرش حسرت تو تودلش میمونه عذاب میشه برای همین عکس واست فرستاده خواسته ناراحتت کنه لیاقت مردایی مث نامزدمن و تو کسایی مث خودشونن ک ی دوهزاری هم ارزش و لیاقت ندارن من وتو براشون زیادی بودیم پس ناراحت نباش بذار بره ب جهنم انشالله ب  زودی ی مردواقعی میادتوزندگیت مرحم دردات وزخمات میشه کنارش اوج میگیری خوشبخت میشی عزیزم❤🌷