مگه میشه خانواده مرد رو از این رو به اون رو کنه؟ببخشید ولی شوهرتون دهن بینه و وابسته به خانوادش به ا ...
بله خانوادش خرابش کردن وگرنه خودش عالی بود. خانواده یکسره بشینن زیر گوشت حرف بزنن و دعا و جادوت کنن صد در صد تاثیر میزاره. اینم ۵ ماهه اونجاس معلومه حسابی دهن بین شده . در هرصورت بره گم شه دیگه دارم ازش زده میشم بزار بمونه ور دل مامان و خواهراش
میگی گلم شما دوباره اشتی میکنی چون مرز نفرت و عشق خیلی باریکه
تا نیم ساعت پیش با پیام قربون صدقم میرفت و همش میگفت دردت تو سرم الان پیام داده فردام دادگاه نمیام چون فایده نداره شرطامو قبول نمیکنی هرچی شد شد . خوشم میاد خفش کنم منم ندشتم به درک هرچی شد شد نهایتش طلاقه
شوهرت یا میخواد همه چی رو به نام خودش کنه و مهریه هم نداشته باشید تا هرجور بخواد باهاتون رفتار کنه ی ...
دوشخصیتی یعنی چجوری؟
شوهرم بهترین بود از حق نگذریم من زیاد سر به سرش گذاشتم . الان دیگه بد شده . چون مهریه امم اجرا گذاشتم بد بین شده میگه میخوام همه چیو ازت بگیرم تا لشینی مثل آدم کنار خودم زندگی کنی. خیلی دوسم داره دلش نمیاد از هم جدا بشیم ولی کوتاهم نمیاد نمیدونم چیکار کنم
دوشخصیتی یعنی چجوری؟ شوهرم بهترین بود از حق نگذریم من زیاد سر به سرش گذاشتم . الان دیگه بد شد ...
شما خودت هم تکلیفت معین نیست گلم هم میگی ازش بدم میاد هم از حرفات بوی دوس داشتن میاد به هرحال من اگر بودم هرگز مهریم رو نمی بخشیدم شما مشاوره هم بری نمیگه مهریت رو ببخش ولی اگر انقدر دوسش داری ببخش من به مرد دهن بین اعتماد نمیکنم و مهریه نمی بخشم