2777
2789
عنوان

نامزدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3980 بازدید | 181 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه خانواده مرد رو از این رو به اون رو کنه؟ببخشید ولی شوهرتون دهن بینه و وابسته به خانوادش به ا ...

بله خانوادش خرابش کردن وگرنه خودش عالی بود. خانواده یکسره بشینن زیر گوشت حرف بزنن و دعا و جادوت کنن صد در صد تاثیر میزاره. اینم ۵ ماهه اونجاس معلومه حسابی دهن بین شده . در هرصورت بره گم شه دیگه دارم ازش زده میشم بزار بمونه ور دل مامان و خواهراش 

میگی گلم شما دوباره اشتی میکنی چون مرز نفرت و عشق خیلی باریکه

تا نیم ساعت پیش با پیام قربون صدقم میرفت و همش میگفت دردت تو سرم الان پیام داده فردام دادگاه نمیام چون فایده نداره شرطامو قبول نمیکنی هرچی شد شد . خوشم میاد خفش کنم منم ندشتم به درک هرچی شد شد نهایتش طلاقه 

اره واقعا ولی بعضی وقتابدجوردرگیر احساساتم میشم 

نذار احساساتت بهت غلبه کنه عزیزم

وگرنه سرنوشتت مثل مادر من میشه و من آینده دختر تو..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
تا نیم ساعت پیش با پیام قربون صدقم میرفت و همش میگفت دردت تو سرم الان پیام داده فردام دادگاه نمیام چ ...

شوهرت یا میخواد همه چی رو به نام خودش کنه و مهریه هم نداشته باشید تا هرجور بخواد باهاتون رفتار کنه یا که دوشخصیتی 

شوهرت یا میخواد همه چی رو به نام خودش کنه و مهریه هم نداشته باشید تا هرجور بخواد باهاتون رفتار کنه ی ...

دوشخصیتی یعنی چجوری؟ 

شوهرم بهترین بود از حق نگذریم من زیاد سر به سرش گذاشتم . الان دیگه بد شده . چون مهریه امم اجرا گذاشتم بد بین شده میگه میخوام همه چیو ازت بگیرم تا لشینی مثل آدم کنار خودم زندگی کنی. خیلی دوسم داره دلش نمیاد از هم جدا بشیم ولی کوتاهم نمیاد نمیدونم چیکار کنم

دوشخصیتی یعنی چجوری؟  شوهرم بهترین بود از حق نگذریم من زیاد سر به سرش گذاشتم . الان دیگه بد شد ...

شما خودت هم تکلیفت معین نیست گلم هم میگی ازش بدم میاد هم از حرفات بوی دوس داشتن میاد به هرحال من اگر بودم هرگز مهریم رو نمی بخشیدم شما مشاوره هم بری نمیگه مهریت رو ببخش ولی اگر انقدر دوسش داری ببخش من به مرد دهن بین اعتماد نمیکنم و مهریه نمی بخشم

شما خودت هم تکلیفت معین نیست گلم هم میگی ازش بدم میاد هم از حرفات بوی دوس داشتن میاد به هرحال من اگر ...

خودمم نمیبخشم مهریه امو . دوسش دارم ولی اینکاراش باعث میشه بدم ازش بیاد ولی ته دلم عاشقشم

نذار احساساتت بهت غلبه کنه عزیزم وگرنه سرنوشتت مثل مادر من میشه و من آینده دختر تو..

حتما میکشم احساساتمو چون نمیخوام بایک بچه کاری ک الان میتونم بکنم انجام بدم چون سخته 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
حتما میکشم احساساتمو چون نمیخوام بایک بچه کاری ک الان میتونم بکنم انجام بدم چون سخته 

سخته ولی میگذره

ایشالله خوشبخت باشی🌷

خدا یار و یاورت⚘

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
سخته ولی میگذره ایشالله خوشبخت باشی🌷 خدا یار و یاورت⚘

مرسی عزیزم

انشالله توهم ب همه خواسته هات برسی خوشبخت بشی🌷❤

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤