2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 76 پست
دی ماه ۹۸ برادرشوهرم فروشگاه لوازم خونگی دارن همه چیو به قیمت خرید خودشون بهم دادن 

گفتم خیلی ارزون خریدی 

مبارکت باشه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افرین عزیزم منم از زندگیه خیلی شلوغ و نا مرتب بدم میاد ختی مبلامم پر منبت بر نداشتم که خونه شلوغ و ن ...

دقیقا همینطوره....  بعدا یه چیزی لازم داشته باشی میخری ولی یه سر با سایت دیوار بزن.. پر از لوازم نو هست که نوشتن مناسب جهیزیه... که واسه جهیزیه خریده و استفاده نشده و نصف قیمت گزاشته برای فروش! ادم حیفش میاد! اون وقتا حو میگیره فکر میکنه دو تا وسیله برقی نباشه چی میشه بعدش همون میشه دردسر که نه دلت میاد بفروشی نه جا داری نگه داری

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
دقیقا همینطوره....  بعدا یه چیزی لازم داشته باشی میخری ولی یه سر با سایت دیوار بزن.. پر از لواز ...

اره خب اونم تو خونه ها کوچیک الان وسیله زیاد خونه ادمو میکنه شکل سمساری ادم کمتر و بهتر بخره بهتره

الن پرنسسا میان میگن دویس میلون خورده ریز خریدن و ن تنها لوکس نبود خیلی هم عادی بود...

عزیز من شما برو بازار طبق جیبت خرید کن بخدا قابلمه از ۷۰۰ هست تا ۷میلیون...قاشق چنگال هست غیر سرویس...۳۰۰ تا ۳ میلیون ببین چقد پول داری هموناروبخر ...موفق باشی

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰