به نظرتون با چقدر پول میشه خورده ریزا آشپزخونه مثل قابلمه قاشق چنگال چینی ارکوپال و سرویش پذیرایی و...کامل جمع کرد به جز برقی ها برقی هارو حساب نکنید اونارو خریدم.
افرین عزیزم منم از زندگیه خیلی شلوغ و نا مرتب بدم میاد ختی مبلامم پر منبت بر نداشتم که خونه شلوغ و ن ...
دقیقا همینطوره.... بعدا یه چیزی لازم داشته باشی میخری ولی یه سر با سایت دیوار بزن.. پر از لوازم نو هست که نوشتن مناسب جهیزیه... که واسه جهیزیه خریده و استفاده نشده و نصف قیمت گزاشته برای فروش! ادم حیفش میاد! اون وقتا حو میگیره فکر میکنه دو تا وسیله برقی نباشه چی میشه بعدش همون میشه دردسر که نه دلت میاد بفروشی نه جا داری نگه داری
ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به خدا ایستاده ای
الن پرنسسا میان میگن دویس میلون خورده ریز خریدن و ن تنها لوکس نبود خیلی هم عادی بود...
عزیز من شما برو بازار طبق جیبت خرید کن بخدا قابلمه از ۷۰۰ هست تا ۷میلیون...قاشق چنگال هست غیر سرویس...۳۰۰ تا ۳ میلیون ببین چقد پول داری هموناروبخر ...موفق باشی
من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰