2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همه چیز گرون شده

دقیقا ..شما چه قیمتی میتونی؟؟از ی تومن هست تاااا بالا

من پارسال قابلمه هتم خریدم ۴ تومن البته محردم گذلشتم کنار همون موقع ۱۲ تومنی هم بود ،،با توجه به بودجت بخر حتما هم لیست بنویس اولویت  بندی کن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
دقیقا ..شما چه قیمتی میتونی؟؟از ی تومن هست تاااا بالا من پارسال قابلمه هتم خریدم ۴ تومن البته محردم ...

خورده ریزایی که تو چشم نمیرن رو میزارم اخر که اگه کم اوردم زیاد معلوم نباشه

چینی  ارکوپال قاشق چنگال  قابلمه سرویس پذیرایی اینا مهم هستن فعلا😁

چینی رو من از پیج چینی زرین گرفتم

قیمتاش محشره و اینکه کیفیتش عالیه

آرکوپال نخریدم یه جنس ملامین فشرده خیلی عالی هست چون من دستم درد میکنه شستنشون برام سخته ازونا گرفتم

سرویس پذیراییمو کریستال گرفتم 

قابلمه مارک کوک وار اصل

...
مبارکت باشه عزیزم منم باید بگردم که بهم نندازن 

مرسی عزیزم اینا دم دستین قرار نیی کسی قیمتشونو بدونه مهم  هم نباشع برات که همش مارک و اینا بگیری پدر مادرتم تو خرجای الکی ننداز هرچقدم گرون قیمت بگیری بعد ۱۰ ۱۵ سال شایدم کمتر از چشم ادم میفته انقد که وسایلای جورواجور هرروز میاد بازار 

اینا فقط چیزاییه ک از برادرشوهرم خریدم ۲۰میلیون شده ک جز اینا حدود ۱۲۰تومن دیگه از جاهای دیگه خریدم.همه چیز گرفتم توام همینارو بخر دیگه اضافه چیزی نگیر.البته من اینارو ۶ماه پیش و با قیمت خرید خریدم الان خیلی گرونتره

...