2777
2789
عنوان

شوهر خوب🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 93 پست
من که شوهرم انقدر عصبی و خودخواه و بددهنه که خدامیدونه. سوختم

منم. بددهن پیشش کم میاره. تایچیزی میگم حتی اشتباهم ازمن نباشه میگه کاش میمردی خبرمرگت. قبرتامیکنم وهزاران حرف دیگه

نه اصلا تواین باغا نیس. میگم که فقط کار کردنا میفهمه ومیگه آدم باید تورفاه بزاره زن وبچشا. قبلا وقتی ...

خودت واقعا سرد شدی؟؟ منم دلم میخواد سرد بشم چون شوهرم خودش نیازی نداره فقط به خاطر من میاد سمتم 

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ایشالاااااااا چه خوبه ادم اینجا راحت حرف دلشو میزنه

من حرفامو تاحالا به کسی نگفتم تو واقعی همه فکر میکنن گل وبلبلیم بخدا نزاشتم یه حرفمون توفامیل پخش شه ولی حیف.... 

همچین موجود زامبی صفتیه ک نگووو  مرتیکه

باورت میشه من یه روز مونده به عروسیم فکر طلاق بودم

خیلی اختلاف های پوچ داشتیم اول ازدواج الان یک سالی میشه دعوا نکردیم اصلا 

هرچه هستم خدایم داند...
من حرفامو تاحالا به کسی نگفتم تو واقعی همه فکر میکنن گل وبلبلیم بخدا نزاشتم یه حرفمون توفامیل پخش شه ...

شوهرت چی اونم نمیزار

ه پخش شه

از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
🤔🤔چرا خودش نیاز نداره گلم؟؟؟ 

سرد مزاجه 

باورت میشه من یه روز مونده به عروسیم فکر طلاق بودم خیلی اختلاف های پوچ داشتیم اول ازدواج الان یک سا ...

اگه اخلاقش خوب باشه آدم شوهر تاج سرش میکنه 

امان ازشوهربدداخلاق

خودت واقعا سرد شدی؟؟ منم دلم میخواد سرد بشم چون شوهرم خودش نیازی نداره فقط به خاطر من میاد سمتم  ...

من تا دوسالم واقعا گرم بودم. خیلی خیلی ببخشین بعضی وقتا ازفشار مجبورمیشدم میرفتم زیرآب سردتا ازکلم بپره وتاصبح گریه میکردم. پیش دکترر فتم دارو برا

شوهرم دادولی فایده نداشت گفت بگو اینکارا برات بکنه اونمارابکنه ولی شوهرمن فقط به دخول راضیه وفقط عشق بازیمون خیلی که باشه درحد یه بوس یایه لب تمام. منم گزاشتم بچه گیرم اومد سریع هم باردارشدم. کم کم هوس ازسرم پرید تاجایی که بیزارم

خانومايي كه اماده ي نصيحت كردن هستيد و هي ميگيد همه چي به زن بستگي داره دست زنه فلانه....اينو در نظر داشته باشيد كه هركسي يه شخصيتي داره....واسه ادم افسرده يا عصبي يا ادمي كه مشكل روحي داره توهرچقدم خوب باشه هيچ تاثيري نداره

نرود ميخ اهنين در سنگ.....پس كمتر عليه جنس خودتون شعاربديد

اين كليشه هاي مسخره روهم كه زن بايد فرشته باشه بذاريد كنار

همه چي دو طرفه ست

حتي يه فرش رو هم بخواي  لول كني بايد دوطرف مساوي باشن اگه يكي وايسه و اون يكي به كارش ادامه بده فرش كج ميشه ، چه توقعي از رابطه و زندگي و ازدواج داريد؟؟؟!!!.....

ديش ديري ديرين ماشالله