من تا دوسالم واقعا گرم بودم. خیلی خیلی ببخشین بعضی وقتا ازفشار مجبورمیشدم میرفتم زیرآب سردتا ازکلم ب ...
میتونم بپرسم اوایل ازدواج هفته ای چنبار نیاز به رابطه داشت شوهرت
از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اونم سعی میکنه بخاطر بیاد سمتم ولی برامن دیگه اهمیتی نداره هیچ مزه ای برام نداره ونمیدونم ارضاشدن چط ...
وای یعنی هیچ وقت ارضا نشدی؟؟
از ته دلم دعا میکنم هرکسی این متن و میخونه هر مشکلی داره حل بشه و آرامش و رفاه کامل داشته باشه.. لطفا شمام دعا کنید من طعم خوشبختی رو بچشم و از زندگی لذت ببرم و گذشته هارو رها کنم🙏🙏🙏🙏
میتونم بپرسم اوایل ازدواج هفته ای چنبار نیاز به رابطه داشت شوهرت
اوایل دعوامون میشد اون میگفت تواین فکرانباش. ومیگفت من سالی یه بارم کافیه برام. الان خیلی خیلی کم بهترشده ولی متاسفانه من احساسمو به کل ازدست دادم جوری که موقع رابطه فقط یه جارانیگا میکنم وانگار که انگار
اونم سعی میکنه بخاطر بیاد سمتم ولی برامن دیگه اهمیتی نداره هیچ مزه ای برام نداره ونمیدونم ارضاشدن چط ...
چطوری بش میگی دیگه نیاز نداری و سمتت نیاد
اوایل دعوامون میشد اون میگفت تواین فکرانباش. ومیگفت من سالی یه بارم کافیه برام. الان خیلی خیلی کم به ...
چند وقته ازدواج کردین چن سالتونه
فقط یه بار سربچه اولم که میخاستم حامله شم حس کردم بعد رابطه رونام لرزید ودیگه هیچ وقت تکرارنشد. رحم من گرمه و خیس اوایل جوری زیردلم دردمیگرفت که میشستم گریه میکردم حس میکردم رحمم ورم کرده وببخشید نیاز به رابطه داشتم
اوایل دعوامون میشد اون میگفت تواین فکرانباش. ومیگفت من سالی یه بارم کافیه برام. الان خیلی خیلی کم به ...
واقعا سالی یه بار؟؟؟ قبل ازدواج گفته بود سالی یه بار نیاز داره... تو چقدر نیاز داشتی گلم
فقط یه بار سربچه اولم که میخاستم حامله شم حس کردم بعد رابطه رونام لرزید ودیگه هیچ وقت تکرارنشد. رحم ...
ای وای.. خدا بهت کمک کنه... شوهرتو دوست داری اره
واقعا سالی یه بار؟؟؟ قبل ازدواج گفته بود سالی یه بار نیاز داره... تو چقدر نیاز داشتی گلم
تو نامزدیمون که سعی میکرد هرروزبیادطرفم ورابطه هم داشتیم. یکسالم عاشقم بود برا رسیدن بهم خیلی تلاش کرد ولی بعدمتوجه شدم سردمزاجه. الان شاید ده روزیه بار نیازداشته باشه منم سعی میکنم برم پیشش ولی واقعا حس ندارم اون راضی باشه اشکال نداره من باید به این بچه میدادم که خداروشکر دوتاپسر بش دادم. حالام که احساسی درمن نیس میخام چیکاردیگه
من 15سالم بود عروسی کردیم دوتابچه پسر دارم الانم 21سالمه
زودم بچه دار شدی و پشت سز هم... ازدواج سنتی بود؟