2777
2789
عنوان

راسته که میگن

276 بازدید | 20 پست

راسته که میگن از هر دوتا ازدواج یکیش طلاقه؟؟؟

شوهرم فرستاده خونه مامانم با دعوا سر دکتر نبردنه من و اینکه باید حرف حرف خودش باشه (تا از درد نپیچی به خودت یه دردی داشته باشه نمیبره دکتر؛ چکاب عکس برداری )هرچی .خونه مامانم تا به مشکلی میخوردم همیشه میبردنم دکتر .میگه اشتباه میکردن یه عمر. الان این سگ مریض میشه میره دکتر؟ نه خودش خودشو خوب میکنه .کلا اختلاف نظر داریم اخرش میزنه ب سیم آخر میگه ثیکتیر کن خونه مامانت نمیبرمت من دکتر.الانم

میگه برو جدا شو دوس دختر دوس پسر بشیم دیگه نمیخام باهات زیر یه سقف باشم .و اینو فرستاده از یه کانال برام :

یک وکیل دادگستری:
اگه بهت بگن از هر ۲ تا هواپیما یکیش سقوط میکنه؛ بازم سوار هواپیما میشی؟! خب الان از هر ۲ ازدواج یکیش داره به طلاق منجر میشه؛ چرا بازم ازدواج میکنی؟! تازه این آمار رسمی طلاقه و آمار طلاقهای عاطفی توش حساب نشده.

میگه دوس پسر دوس دختر که مسیولیت زندگی گردن نگیره مفتی استفادشو کنه.. عجب ادمیه.. شما چرا باهاش موندی؟؟؟ نمیخوادت بدرک رهاش کن بگو مگه خر مغزمو گاز زده که ازت طلاق بگیرم دوس دخترت شم ادم چیزیو که بالا اورده دوباره نمیخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منبع رسمی آمارو بگو لطفا

چون توی اطراف من،چه فامیلم،چه فامیل شوهرم، چه همسایه و چه خیلی از آدمای دیگه ای که میشناسم اصلا همچین آماری صدق نمیکنه درموردشون! تازه توی فامیل پدریه مادرم که کلا بین اوووووووووون همه آدم دو تا طلاق بوده! تهران هم هستن که خیال نکنی حتما بخاطر فضای شهرشونه

شوهرمنم امشب یه طومارفرستاده ک نمیخامت. چقدر دلم یه حانی و تکیه گاه میخاد . ولی همیشه خودم پشت خودم ...

متاسفم براشون خیلی دردناکه حالمون خراب اونا دارن عشق و حال میکنن یه روزی میفهمن بد کردن که دیگه خیلی دیره

شوهرمنم امشب یه طومارفرستاده ک نمیخامت. چقدر دلم یه حانی و تکیه گاه میخاد . ولی همیشه خودم پشت خودم ...

چند وقته جدایین؟ چجوری به خودت تکیه کردی حتما خیلی اعتماد به نفست بالاعه خوشبحالت

همسرت تونبونش دوتا شده.. سن کم باهات ازدواج کرده؟؟؟ احتمالا تازه یادش افتاده جوونی نکرده و زیر سرش ب ...

۲۳ سالشه هنوز

۷ ماهه ازدواج کردم و زندگی ..از اول خیلی مشکلات داشتیم ولی شوهر من هیچ رقمه حاضر به مشاوره اومدن نیست بدش میاد.. خانواده ها دخالت میکنن من با خانواده خودم قطع ارتباط میکنم خانواده اون علیه من جریح میشن .. برام تهمت میزنن پاپوش درست میکنن همین مادرش که تو به پسر داییش چشم داری حالا من میدونم و نمیگم اگه بگم ب شوهرت خونت حلاله .. همش بازی همش دو رویی حالا با زبون چرب و نرمش دختر قشنگم از زبونشم در کنارش نمیوفته .. مشکل من بچه ننه بودنشه همش به حرف مادرشه....

متاسفم براشون خیلی دردناکه حالمون خراب اونا دارن عشق و حال میکنن یه روزی میفهمن بد کردن که دیگه خیلی ...

میخام نفهمه. دیگه هیچی از روانم باقی نمونده. پاسوز دوتا بچه هامم.

اگه باز هوامو کردی نیاسراغم اینجاکسی نیست❤️🩹

چند وقته جدایین؟ چجوری به خودت تکیه کردی حتما خیلی اعتماد به نفست بالاعه خوشبحالت

جدا از نظر عاطفی اره . ولی متاسفانه هنوز هم خونه ایم. خیلی داغونم خواهر روانمم نابوده.

اگه باز هوامو کردی نیاسراغم اینجاکسی نیست❤️🩹