2777
2789
عنوان

راسته که میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 20 پست

اسی ضعف نشون بدی بدبخت شدی رفته! برو سرکار ، برو تفریح کن،خوش بگذرون! محاله چکت نکنه! ببین منو زود شل نشی برگردیااااا! بذار بیافته به گوه خوردن،بعدش حسابی زهرچشم بگیر ازش

اسی دارم دوستانه میگم،اون الان داره به حرف اطرافیاش گوش میده، داره زهرچشم میگیره ازت، مکرشونو به خودشون برگردون! وگرنه از این به بعد تا برخلاف میلش حرف بزنی تورو میفرسته خونه مامانت

اسی ضعف نشون بدی بدبخت شدی رفته! برو سرکار ، برو تفریح کن،خوش بگذرون! محاله چکت نکنه! ببین منو زود ش ...

یه عمر همین بوده (تو این هفت ماه ازواج ) بار پنجم شیشمه. هربار با التماس میرفتم سراغ خودشو مامانش که برش گردون ِپسرشو برام .بزاره من برگردم تو خونه راهم بدن و ...

ولی همش همین شد همش میگه تو باز دلت تنگ شده بری به التماس بیوفتی گریه کنی آواره شی حقیر شی .خوش که نیستم ولی دیگه اون بچگیا ام نمیکنم خسته شدم دیگه ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه عمر همین بوده (تو این هفت ماه ازواج ) بار پنجم شیشمه. هربار با التماس میرفتم سراغ خودشو مامانش که ...

اسی بعضی طلاقا سگشون شرف داره به بعضی زندگیا!

اونم یا تورو میخواد یا نمیخواد، اگر بخوادت طلاق بده نیست ولی اگر نخواد بلاخره یه روزی گورشو از زندگیت گم میکنه! دختر عمم ۱۷ سال به زور زندگیشو نگه داشت،با همه چیه شوهرش کنار میومد حتی با خیانتاش! آخرش اون نرخر عاشق یکی دیگه شد و دخترعممو به زور طلاق داد! شخصیتتو حفظ کن دختر! چه خبره مگه ؟ یه نکبته بچه ننه عقده ای گیرت اومده دیگه! چرا شست پات رفته توی چشمت؟؟

فکر نکن در همین حد میمونه ها! بعدا باید با خیانتاش هم اوکی باشی وگرنه میفرستت خونه مامانت! الان جوونی، خوشگلی ، کلی فرصتهای مختلف برای پیشرفت داری پس از همین اول میختو محکم بکوب! یا میخوادت که پس باید آدم بشه یا نمیخوادت که خب راه باز جاده دراز،گمشه بره ور دل ننه بی شرفش

اسی بعضی طلاقا سگشون شرف داره به بعضی زندگیا!اونم یا تورو میخواد یا نمیخواد، اگر بخوادت طلاق بده نیس ...

دقیقا همینه دقیقااااا. مامانش همیشه میگه الان عقلش نمیرسه پس فردا میگه من که همه چی دارم خونه هست استخر هست زن میخام چیکار خونه مامانم شام و میوه ام همیشه براه هست .همیشه طلبکارن و فقططط منو مقصر میدونن مادر پسری میکوبن یکی با سیاست و نرم شوهرمم با دعوا و خشونت .میگه هرچی دیدی ام ب روی شوهرت نیار یه مثال همیشگی میزنه میگه طرف دید شوهرش سیگار تو جیبیشه ازش میپرسه این چیه مگه سیگار میکشی یارو ام از فردا میاد میشینه رو مبل میگه من فک میکردم نمیدونی یواشکی میرفتم تو کوچه با دوستام میکشیدم دیگه حالا که میدونی جلو خودت میکشم. بهم میگه این مثال و آویزه گوشت کن. پس فردا زن بیاره میخوای چیکار کنی ؟ یه زن بیاره تو خونه

همش حرف منفی و چرت و پرررررت. روانیه زنه بعد میگه جزو بهترین مشاوراعه کلی دبده..