2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

197 بازدید | 39 پست

بچه ها کمک میخوام دیگ خسته شدم ۱۷ سالمه وقتی ۹ سالم بود مامانم از بابام جدا شد اومد تو خونه ی مادریش ک خاله بزرگم و مامان بزرگم و پسر خالم و خاله کوچیکمم هستن هممون توی خونه ی ۷۵ مترییم بابامم یسره با دوستاش اینور اونور بود علائم خودشیفتگیو داره عین خیالش نیست هزاربار بهش میگفتم بابا فرش اتاقمو عوض کن حداقل وسایل خونرو عوض کن چون قدیمی شده بودن اینم بگم بابام مرغداری داره اگ میخواست میتونست در کنار این کارای دیگه ای هم میکنه من چیکار باید بکنم مامانم از خیانتای بابام زیاد تعریف میکرد میگفت وقتی حامله بود باباتو تو بغل یکی دیگ دیدم و این چیزا توی این ۸ سالی ک گذشت که الان ۱۷ سالمه همش توی خونه ی مامان بزرگم دعواس اختلاف نظر زیاده همشون وسواس دارن روانیم کردن ب بابام میگم حداقل ی خونه بگیر من توش راحت باشم اینجا دارم دیوونه میشم میگ بیاین تو خونه ی خودتون میخوام برم پیش بابام مامانم از ی طرف حالش بد میشه گریه میکنه از ترس اینکه بابام منو نگیره زندانی کنه تو خونه چون بابام قبلا اینکارو با مامانم کرده بود گوشیای خونرو گرفته بود ازش در خونرو قفل کرده بود عمومم توی راه پله کشیک میداد ی موقع مامانم نره دادگاه شکایت کنه از بابام ک جدا بشن و اینا سال اخر دبیرستانم امسال کنکور دارم شرایط خونه خوب نیس همش دعواع فوش میدن ب هم از طرفی خودمم میترسم برم پیش بابام اینکارو کنه باهام من چیکار کنم دیگ مخم نمیشه تروخدا شماها حداقل نظرتونو بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با چند مشاور صحبت کن...شاید نی نی سایت هم داشته باشه...یا سرچ کنی پیدا میشه...اگه دانشگاه شهر دیگه ای باشی بهتره...ب شرطیکه باتغییر محیط مراقب وقار و متانت خودت باشی...و از والدینت عبرت بگیری و راه درست رو انتخاب کنی...تا بتونی همسر و مادر شایسته ای در آینده باشی و زندگی رو برای فرزندانت عسل کنی

تاپیک نزدن عیب نیست، واسه چیزای بیخود تاپیک زدن عیبه...
اگه شک داری به پدرت نرو اصلا

امشب مثل خیلی از شبای دیگ بحثم شد باهاش اما دیگ نتونستم تحمل کنم گفتم خب چرا اینکارو کرده بودی دلیل خیانتات چی بود تو اصلا میخواستی پدر باشی اصلا من ارزشی دارم برات حداقل بگو بهم تکلیفم مشخص باشه اگ نمیخوای اسممو لز شناسنامت بردار برگشت گفت شما هشت ساله ک تو مادرت شناسنامتونو از بابا جدا کردین و فقط بابا بعنوان یه غلام حلقه بگوش شده عابربانک شما  شما هشت ساله ک پدر نداری اگه پدری داشتی وقتی میومدی شمال ب مادرت میگفتی من برم پیش پدرم پس من بابات نبودم اگه بودم تا حالا میومدی و برای شما  من فقط برای پول ریختن پدرت هستم وبس ظاهرا من فقط خلق شدم ک جنابعالی و مادرت دستور بدی ک سریع پول بربز و منم میگم چشم و  میریزم بله غزل خانوم من پیش شما هشت ساله فراموش شدم تو اگه پدر داشته تو این هشت سال بهش سر میزدی حتی یکبارم نشده بیایی به این پدر بیمارت یه سر بزنی نه که حالا طلبکار باشی افرین به دختری ک هشت سال پدرش براش پول میفرسته براش خرید میکنه و هشت ساله ک دختر یه یادی از پدرش نمیکنه افرین افرین به این دختر   این عین متنشه کپی کردم

اما هرگز مادری ک با این همه سختی تا این سن کنارت بوده رو جای پدری ک اونجور وصفش کردی نده...هیییییچکس دلسوز تر از مادر نیست...حتی برای دقایقی

الان که نزدیک کنکورته این تغییرات به ضررته. بزار توی یه فرصت مناسبتر. سعی کن بیشتر توی کتابخونه یا ج ...

تو وضع کرونا کتابخونه ها باز نیست قبلا میخواستم برم اما از مدرسه ساعت دو تعطیل میشدم تا بیام خونه میشد سه کتابخونه هم ساعت ۶ بسته میشد زیاد فایده ای برام نداشت مامانمم مخالفت کرده بود کلا با بیرون رفتنم مشکل داره درصورتی ک ماهی یکبارم نمیرم با دوستام بیرون 

امشب مثل خیلی از شبای دیگ بحثم شد باهاش اما دیگ نتونستم تحمل کنم گفتم خب چرا اینکارو کرده بودی دلیل ...

این کمترین کاری بود ک تونست انجام بده...

عزیزم با چند مشاور صحبت کن...شاید نی نی سایت هم داشته باشه...یا سرچ کنی پیدا میشه...اگه دانشگاه شهر ...

مشاورم گفت بابات ادمیه ک هروقت به نفع خودش باشه کاریو انجام میده من واقعا پدر ندارم اما اگرم بیخیالش بشم خرج مالیمو کی میده مامانم سرکار میره اما توی این وضعیت درامدش خیلی اومده پایین