2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 39 پست
حتی نمیدونم چیکارش کنم با مهربونی رفتار میکنم شرو میکنه ب خورد کردن اعصابم ک این چ مادریه تو داری زن ...

خب رو راست بهش بگو مشکلات تو و مادرم بمن ارتباطی نداره...وقتی شما مشکل داشتین من بچه بودم و اتفاقا این منم ک باید بگم از شما ناراحتم...من میخوام آینده م تضمین بشه...میخوام درس بخونم و پیشرفت کنم...بهم پول بده برم دانشگاه تا بدونم میخوای واسم پدر خوبی باشی

تاپیک نزدن عیب نیست، واسه چیزای بیخود تاپیک زدن عیبه...
مردا همه اینجورن...سلاح دیگه ای ندارن...میدونن مقصرن...میخوان اینجوری خودشون رو قدیس جلوه بدن...شمام ...

بابام خیلی زبون بازه اینقدر ک با این دختر و اون دختر پریده میفهمه ک من با چه شیوه ای دارم میام جلو اخرشم من حریف زبونش نمیشم کسی ک اعصابش خورد میشه منم نمیدونم بخدا با خودم میگفتم حداقل برم اونجا بابام شمال زندگی میکنه من و مامانم تهرانیم گفتم حداقل برم پیش بابام این یکسالو توی این خونه نباشم ک حتی ی خواب درست و حسابی ندارم حتی همون حاله کوچیکم ک روانشناسه نمیاد درک کنه ک اقا من امسالو کنکور دارم باید تا صبح درس بخونم من و اون توی یه اتاق میخوابیم وقتی برق اتاق روشن میشه همش اخم مبکنه و نوچ میکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب رو راست بهش بگو مشکلات تو و مادرم بمن ارتباطی نداره...وقتی شما مشکل داشتین من بچه بودم و اتفاقا ا ...

دقیقا همینارو هر دفعه میگم اما برخوردش همینجوریه بحثو میکشونه  ب اینکه شماها منو ول کردین و رفتین دیگ بر نگشتین ی زماناییم ک حرف نداره میبینه اوضاع بهم ریختس سریع ی چیزی میگ گوشیو قطع میکنه 

دقیقا همینارو هر دفعه میگم اما برخوردش همینجوریه بحثو میکشونه  ب اینکه شماها منو ول کردین و رفت ...

مامانت هیچ جوره نمیتونه بفرستت دانشگاه؟؟

فقط میتونم بگم خدا لعنت کنه پدربزرگمو مامانم نمیخواست ازدواج کنه بابا بزرگم زورش کرد ک با بابام ازدواج کنه چون بابام پسر عموی مامانمه فکر میکرد ادم خوبیه گفت اگه ازدواج نکنی نمیزارم بری دانشگاه مامانمم عشق درس بود گفت ازدواج میکنم داشنگاهمو ک رفتم جدا میشم ک نشد کم کم سعی کرد زندگیشو درست کنه اطرافیانش مخصوووصا مامان بزرگ بیشعور من میگفت بچه بیار خودش درست میشه مامانمم ک منو اورد توی حاملگیش اولین خیانت بابامو دید نمیدونم فکر کنم ۶ یا ۷ ماهش بود 

فقط میتونم بگم خدا لعنت کنه پدربزرگمو مامانم نمیخواست ازدواج کنه بابا بزرگم زورش کرد ک با بابام ازدو ...

هیچکدوم تقصیر شما نیست...فقط عبرت بگیر ک راه درست رو انتخاب کنی...همیشه مطمئن باش هزینه دانشگاه و جهاز جور میشه مثل معجزه...

ببخشید میپرسم شغل مادرتون چیه؟

ثبت شرکت و برند بود اما هرچندوقت یکبار گیرش میاد چندساله توی اینکاره زنگ خور خیلی داره اما یهو مشتریاش میرن  ی چندوقت یکی گفته بود بابام برای شماها دعا و اینا میگیره ک کارتون بسته باشه نتونین درامدی داشته باشین دقیقا هم حتی علائمشو میدیدم مثلا اوضاع خوب بود یهو بابام میگفت خواب بد دیدم براتون مراقب خودتون باشید یهو کار مامانم افت میکرد اوضاع خونه هم بهم میریخت