2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا راهنماییم کنین

98 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من دختریم که تو بچگی مادرمو از دست دادم و از دار دنیا فقط بابامو دارم بعد از فوت مادرم خانواده مادریم وبابام به مشکل خوردن و خب در حق بابام خوب نکردن..حالا بعد چند سال که من با خانواده مادریم رفت و امد میکنم بابام رضایت قلبی نداره و همش میگه اونا بهم بی احترامی کردن و تو میری اونجا ولی درد من اینه که بخاطر محبتایی که تو بچگی به من کردن و مراقبتایی که از مادر مریضم کردن نمیتونم قیدشونو بزنم از همه مهم تر درد من بی کسی..خودتون خوب میدونین یه دختر احتیاج داره به یه نفر از جنس خودش واسه درد و دل واسه هم صحبتی چیزی که بابام نمیتونست انجامش بده و نا مادریمم دریغ کرد ازم و اینکه خانواده مادریم همه چیزو در مورد پسر مورد علاقم که قراره تو سال اینده نامزد کنیم رو میدونن و من نمیخوام بشه نقطه ضعفم..خیلی حال بدی دارم تو دوراهی گیر کردم .بابام نمیگه نرو ولی حرفش و میفهمم که فکر میکنه من اونو زیر پا گذاشتم

چیکار کنم؟!

همین چیزای که الان گفتی همین دلایل برای باباتونم بگید  یا با نامادریتون اگه دوبهم زن نیست صحبت ...

من با نامادریم مشکل دارم یعنی قبلا تهمتایی بهم زده و تو دعوا حرفایی بهم زد که نمیتونم ببخشمش و بابام هم هیچ وقت هیچیو از چشم اون ندید 

این حرفارو قبلا هم زدم اما انگار بابام متوجه نشده اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پدرتون خواسته غیر منطقیی داره

حق شماست که با خانواده مادر مرحومتون رفت و آمد کنین

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
عزیزم پدرتون خواسته غیر منطقیی داره حق شماست که با خانواده مادر مرحومتون رفت و آمد کنین

میگه اونا در حقم ظلم کردن و از من خوششون نمیاد و بارها گفته من دوستم بچه هاش بعد از طلاق مادرشونم ندیدن

ناراحت نباش از یک مشاور کمک بگیر بگو اونا برای مامان زحمت کشیدن  

راجب ارتباط خانوادگیمون پیش مشاور رفتم و حقو به من دادن و با خانوادم صحبت کردن اماا دریغ از ذره ای تغییر

راجب ارتباط خانوادگیمون پیش مشاور رفتم و حقو به من دادن و با خانوادم صحبت کردن اماا دریغ از ذره ای ت ...

دعا بخون دلش نرم شه من ببار یخ درخواست سختی داشتم میخواستم حال یکی از اقوام و بپرسم که قطع رحم محسوب نشم چون گناهه گفتم فقط احوالپرسی بعد یک نفر اصلا قبول نمی کرد یه دعا خوندم یکی از آیه های قرآن کف دستم فوت کردم پیشش باز کردم درجا قبول کرد  

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
میگه اونا در حقم ظلم کردن و از من خوششون نمیاد و بارها گفته من دوستم بچه هاش بعد از طلاق مادرشونم ند ...

خب اگه هم ظلم کرده باشن در حق دامادشون ظلم کردن نه نوه شون

الان هم پدرتون داره در حق شما ظلم میکنه اگه شما رو جدا کنه ازشون

چون دوستاشون اجازه ندادن بچه هاشون مادرشون رو ببینن دلیل نمیشه کار درستی باشه. اونا هم اشتباه میکنن 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )