2821
2789
عنوان

دورویی جاری

1103 بازدید | 49 پست

سلام دوستای قشنگم وقتتون بخیر من 4تا جاری دارم که یکی از جاری هام هرررررررررررکاری میخام بکنم انجام میده مثلا مثلا من یه مانتو میخرم فرداش کپ مال منو میخره.  خیییییلی دوروه چاپلوسه من هررررررچیزی بگم فورا با لحن من میگه مث من میخنده مثل من رفتار میکنه شاید من دوست داشته باشم چیزیو که دارم خودم داشته باشم اون فووورا میره عین مال منو گیر میاره.  بعد خیییییلی خیییلی خاله زنک و زبون چربه به تموم اعضای خونواده شوهرم میگه فداتون بشم عزیزای من مثلا به برادرشوهرام میگه همه کسم تکیه گاه های من اصلا یه چیزیه شوهرمن میگه چای برام بیار فوووورا میره براش میاره تمووووم کارای خونه مادر شوهذمو انجام میده همه دوسش دارن همه. ولی خیلی دوروه خیلی خیلی مثلا میاد پیش من یه چیزی میگخ بدشونو میگه بعد جلدخودشون فداشون میشه منم خیلی رو اعصابمه ولی اصلا نشونش نمیدم ینی یه جوری رفتارمیکنم که اصلا تو عددی نیستی ولی بدم میاد هرررررررررررکاری میکنم میکنه بدم میاد دوروع شوهذم ازش تعذیف میکنه بدم میاد چیکارش کنم بنظرتون

تعداد رای : 14
نظرسنجی
راهتمایی
5
35%
راهنمایی
1
7%
راهنمایی
2
14%
راهنمایی
6
42%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ کاری از دستت بر نمیاد

یا قطع رابطه کن یا بکشش😑🔫

.. ❤️Seninle yasamak ne guzel.. 🙈.. ...ممنون میشم واسه خوشبختیمون و ثابت موندن زندگی عاشقانمون ی صلوات مهمونم کنید 🙏💚💛در اوج مغرور بودن مهربان است.. 😌اصلا می‌شود برایش مرد خودمو میگم.. 😎پرسپولیس عشق بی پااایااان🏆❤️

هر چیزیو که میخری بهش نشون نده , بعضیام اینجورین دیگه خودشیرین و چاپلوسن ایتجوری بپذیرش و نادیده بگیرش در مورد شوهرتم نمیدونم چی بگم چون خودمم با یه مسعله ای تقریبا شبیه این درگیرم ولی جاریم نیست

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم
فک کنم اونم داره این چیزارو دربارت مینویسه

چرا؟ نه من اصلا خیلی بی تفاوتم اووون علنی جلو همه هرررکاری میکنم انجام میده وقتی میفهمه موهامو کج کردم میره فورا کج میکنه به یه چیزی میخندن خب؟ میبینه من نمیخندم خندشو قطع میکنه من واقعا کاری بهش ندارم اون رو مخه

همه جا از اینجور ادما هس باید تو هم دقیقا همینجوری باشی ی جا تو جمع ک میبینی داره پشت سر کسی حرف میزنه بلند بلند طوری ک بقیه بفهمن بگو عزیزم بیخیال جلوشون ی جوری پشت سرشون ی جور با خنده بلند بگو عجب مارمولکی هسی بابا ک بقیه حساس شن ازت بپرسن چی شده بعد ی جوری ک هدفت خراب کردنش نباشه با سیاست خرابش کن البته من بودم خیلی محلش نمیذاشتم یا ی چیزی میخرید مث ماله من میگفتم الهی عزیز معلومه خیلی سلیقم رو دوس داریا تعارف نکن خواسی بری خرید خبرم کن😂😂

چرا؟ نه من اصلا خیلی بی تفاوتم اووون علنی جلو همه هرررکاری میکنم انجام میده وقتی میفهمه موهامو کج کر ...

بی اهمیتی ادمارو بد میسوزونه

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز