2821
2789
عنوان

دورویی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 49 پست
نه نه اصلا سلیقه نداره ولی خیییییلی پولداره با پول بازی میکنه ولی هیچی سلیقه نداره میگه میخام بیام خ ...

یه دفه که خواست برای شوهر شما کاری کنه بگو خودم هستم شما زحمت نکش، عروس چندمه و چند سالشه؟

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم یکی از جاریام اینجوریه مثلا من یه تیکه ظرف بخرم که زیاد ضروری نباشه و مد روز باشه بعد اون میشینه ...

میدونی چیه ابجی این ادما خیلی بدبختن خیلی. من چون خییییلی واشه خونواده شوهرم کار میکنه و قربون صدقه همشون ب دروغ میره خیلی دوسش دارن حتی اگه یه روزیم بفهمن دروغگو دوروه پشتش درمیان چون خییییلی واسشون کار میکنه بعد پسرشونم سنش کمه خیلی مراقبشن که این زنه از دستشون نره

یه دفه که خواست برای شوهر شما کاری کنه بگو خودم هستم شما زحمت نکش، عروس چندمه و چند سالشه؟

عروسه اخره متولد ۷۵ ه شوهرشم ۷۵ یه. من ۷۷.م حتما بهش میگم یه بار دیگه

هههه والا. یه بار رفتیم یه جایی موهاشو صاف برده بود بالا بعد دید من کج کردم رفت اتاق کج کرد.  ب ...

این از جاریه من دیوونه تره خدا صبرت بده من ازون ساختمون رفتم راحت شدم الان تو کفم مونده موهاشو کج کرد تو صاف کن دوباره صاف کرد توام کج کن کلافه اش کن یا بکاری کن بمونه توش 

خودشناسی DNA plus
این از جاریه من دیوونه تره خدا صبرت بده من ازون ساختمون رفتم راحت شدم الان تو کفم مونده موهاشو کج کر ...

یه بار اومد بهم گفت خیلی بهت حسوودی میکنم همینجوری مستقیم گفت 

میدونی چیه ابجی این ادما خیلی بدبختن خیلی. من چون خییییلی واشه خونواده شوهرم کار میکنه و قربون صدقه ...

پس شمام کاریش نداشته باش فقط سعی کن چشم شوهرتو رو تقلید کردناش باز کنی لباسات و وسایلاتم حدالامکان بهش نشون نده هر وقت اومد تو ذهنت و اعصابت خواست بهم بریزه ایه الکرسی بخون تا حواست پرت بشه حالتم خوب میشه من خودم این کارو میکنم

عروسه اخره متولد ۷۵ ه شوهرشم ۷۵ یه. من ۷۷.م حتما بهش میگم یه بار دیگه

با این سنش چه سر و زبونی داره من فکر کردم حداقل ۳۵ سالش باشه

😂😂😂 واییی چه تو مخیه این محلش نده بعد یه مدت همه ازش زده میشن صبر کن

ینی ممکنه؟ یکی از خودش خوشگلترو ببینه میگه ایش این کی خوشگله بعد وقتی من میگم خوشگله میگخ اره راست میگی خوشگله 😂😂 خییییلی بدبخته

ینی ممکنه؟ یکی از خودش خوشگلترو ببینه میگه ایش این کی خوشگله بعد وقتی من میگم خوشگله میگخ اره راست م ...

😂😂😂😂ببین چقدر تورو بالا میبینه و قبولت داره چقدر هم بدبخت استقلال شخصیت نداره

خودشناسی DNA plus
چشششم مرسی عزیزم

چشمت بی بلا گلم شمام سنت کمه کم کم دستت میاد چجوری باهاش برخورد کنی فقط اینو از من به عنوان خواهر بزرگترت داشته باش که هر چه بیشتر حرص کارای دیگرانو بخوری فقط خودتو از بین میبری و اونام عین خیالشون نیست مطالعت رو بیشتر کن کتابای روانشناسی بخون رمان های باارزش بخون 🌹🌹🌹

با این سنش چه سر و زبونی داره من فکر کردم حداقل ۳۵ سالش باشه

متولد ۷۵ ه اصلا باکلاسو شیک پوش اینا نیست اصلا فقط پولداره خیلی زیاد.  بعد زیاد خوشگلم نیست ولی از همه ایراد میگیره هیشکی ب چشمم خوشگل نبست جز خودش بعد چاپلوسه و همه دوسش دارن واسه اینکه برادرشوهرم سنش کمه بعد خیلی هواسشون ب زندگیشونه برادرشوهرم بچه اخره خیییلی هواشونو دارند اگه دعواشون بشه فوووورا پشت دختره رو میگیرن که طلاقش نده.  این اخری شوهرش بهش گفت نمیخامت بروو بابا بهت حسی ندارم.  بعد خونواده شوهرم ب زور برش گردوندند که زندگیشون از هم نپاشه چون یکی دیگخ مثل این دختره گیرشون نمیاد پولداره و زبون چرب کخ همه کاراشونو بکنه