سلام دوستای قشنگم وقتتون بخیر من 4تا جاری دارم که یکی از جاری هام هرررررررررررکاری میخام بکنم انجام میده مثلا مثلا من یه مانتو میخرم فرداش کپ مال منو میخره. خیییییلی دوروه چاپلوسه من هررررررچیزی بگم فورا با لحن من میگه مث من میخنده مثل من رفتار میکنه شاید من دوست داشته باشم چیزیو که دارم خودم داشته باشم اون فووورا میره عین مال منو گیر میاره. بعد خیییییلی خیییلی خاله زنک و زبون چربه به تموم اعضای خونواده شوهرم میگه فداتون بشم عزیزای من مثلا به برادرشوهرام میگه همه کسم تکیه گاه های من اصلا یه چیزیه شوهرمن میگه چای برام بیار فوووورا میره براش میاره تمووووم کارای خونه مادر شوهذمو انجام میده همه دوسش دارن همه. ولی خیلی دوروه خیلی خیلی مثلا میاد پیش من یه چیزی میگخ بدشونو میگه بعد جلدخودشون فداشون میشه منم خیلی رو اعصابمه ولی اصلا نشونش نمیدم ینی یه جوری رفتارمیکنم که اصلا تو عددی نیستی ولی بدم میاد هرررررررررررکاری میکنم میکنه بدم میاد دوروع شوهذم ازش تعذیف میکنه بدم میاد چیکارش کنم بنظرتون
منم یکی از جاریام اینجوریه مثلا من یه تیکه ظرف بخرم که زیاد ضروری نباشه و مد روز باشه بعد اون میشینه ...
میدونی چیه ابجی این ادما خیلی بدبختن خیلی. من چون خییییلی واشه خونواده شوهرم کار میکنه و قربون صدقه همشون ب دروغ میره خیلی دوسش دارن حتی اگه یه روزیم بفهمن دروغگو دوروه پشتش درمیان چون خییییلی واسشون کار میکنه بعد پسرشونم سنش کمه خیلی مراقبشن که این زنه از دستشون نره
هههه والا. یه بار رفتیم یه جایی موهاشو صاف برده بود بالا بعد دید من کج کردم رفت اتاق کج کرد. ب ...
این از جاریه من دیوونه تره خدا صبرت بده من ازون ساختمون رفتم راحت شدم الان تو کفم مونده موهاشو کج کرد تو صاف کن دوباره صاف کرد توام کج کن کلافه اش کن یا بکاری کن بمونه توش
میدونی چیه ابجی این ادما خیلی بدبختن خیلی. من چون خییییلی واشه خونواده شوهرم کار میکنه و قربون صدقه ...
پس شمام کاریش نداشته باش فقط سعی کن چشم شوهرتو رو تقلید کردناش باز کنی لباسات و وسایلاتم حدالامکان بهش نشون نده هر وقت اومد تو ذهنت و اعصابت خواست بهم بریزه ایه الکرسی بخون تا حواست پرت بشه حالتم خوب میشه من خودم این کارو میکنم
چشمت بی بلا گلم شمام سنت کمه کم کم دستت میاد چجوری باهاش برخورد کنی فقط اینو از من به عنوان خواهر بزرگترت داشته باش که هر چه بیشتر حرص کارای دیگرانو بخوری فقط خودتو از بین میبری و اونام عین خیالشون نیست مطالعت رو بیشتر کن کتابای روانشناسی بخون رمان های باارزش بخون 🌹🌹🌹
با این سنش چه سر و زبونی داره من فکر کردم حداقل ۳۵ سالش باشه
متولد ۷۵ ه اصلا باکلاسو شیک پوش اینا نیست اصلا فقط پولداره خیلی زیاد. بعد زیاد خوشگلم نیست ولی از همه ایراد میگیره هیشکی ب چشمم خوشگل نبست جز خودش بعد چاپلوسه و همه دوسش دارن واسه اینکه برادرشوهرم سنش کمه بعد خیلی هواسشون ب زندگیشونه برادرشوهرم بچه اخره خیییلی هواشونو دارند اگه دعواشون بشه فوووورا پشت دختره رو میگیرن که طلاقش نده. این اخری شوهرش بهش گفت نمیخامت بروو بابا بهت حسی ندارم. بعد خونواده شوهرم ب زور برش گردوندند که زندگیشون از هم نپاشه چون یکی دیگخ مثل این دختره گیرشون نمیاد پولداره و زبون چرب کخ همه کاراشونو بکنه