2821
2789
عنوان

دورویی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 49 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر چیزیو که میخری بهش نشون نده , بعضیام اینجورین دیگه خودشیرین و چاپلوسن ایتجوری بپذیرش و نادیده بگی ...

میخام شوهرم بدونه دورو دوبهم زنه اما میگه خیلی زن خوبیه چون به هممممممشون میگه عزیزم فداتون بشم همه کسم نفسم اخه مبشه ب برادر شوهر بگی نفشم عزیزم؟؟ بعد چون خیییییییییییلی واسه مامانش کار میکنه همه دوسش دارن خیلی دوروه خیلی

خوب بذار كار كنه و فدا شه. چيكارش داري؟ هروقت اومد غيبت كنه يا مشغول گوشي شو يا پاشو برو يه جاي ديگه. وقتيم چيزي مثل شما خريد با خنده بگو يعني واقعا اينقدر عاشق سليقه ي مني؟

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
بگو اگه سلیقه منو دوس داری بیا باهم بریم خرید مثل دو قلوها کپی من تیپ نزن 

باورت میشه هزار بار زدم تو ذوقش از رو نمیره بابا شاید تو دوست نداشته باشی یکی عیییین تو تیپ بزنه یا کاری کنه 

میخام شوهرم بدونه دورو دوبهم زنه اما میگه خیلی زن خوبیه چون به هممممممشون میگه عزیزم فداتون بشم همه ...

خب بامثال های غیر مستقیم به شوهرت بفهمون مثلا بگو دیدی بعضیا چقد دو رو هستن جلو آدم یه چیزی میگن پشت سرش یه چیز دیگه چند تا الکی مثال بزن بعد جاریتم مثال بزن بگو میاد پیش من حرف بقیه جاریامو میزنه یا حرف مامانتو میزنه بعدش جلوشون خم و راست میشه, جاریت خیلی سیاست داره که داره محبت برادرشوهراشو جلب میکنه به نظرم از همه اینایی که گفتی تقلیدش از شما از همه موارد تو مخی تره منم خیلی بدم میاد یکی مدام ازم تقلید کنه اینم به شوهرت بگو البته اینم پای این بزار که خودش هیچ سلیقه ای نداره 

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم
باورت میشه هزار بار زدم تو ذوقش از رو نمیره بابا شاید تو دوست نداشته باشی یکی عیییین تو تیپ بزنه یا ...

والا ما یه زن عمو داریم همینجوره خیلیم وراج ودرو هس ما کلا کنار گرفتیم که نبینیمش 

خب بامثال های غیر مستقیم به شوهرت بفهمون مثلا بگو دیدی بعضیا چقد دو رو هستن جلو آدم یه چیزی میگن پشت ...

نه نه اصلا سلیقه نداره ولی خیییییلی پولداره با پول بازی میکنه ولی هیچی سلیقه نداره میگه میخام بیام خونتون ببینم چی خریدی برم بخرم.  خیلیم سیاست داره ینی یه جوری با برادرشوهرام حرف میزنه نمیدونی عزیزم نفسم تکیه گاه نمیدونم فدات بشم قربونت  برم شوهرمن ب من میگه اب میخام فوووووووورا میره میاره براش یا مثلا میگه دندونم درد میکنه میگه دردت بیاد واسه من خلال دندون بیارم برات یا اون یکی برادر شوهرم مثلا پاش درد میکنه میره ماساژ میده اصلا یه وضعیه

والا ما یه زن عمو داریم همینجوره خیلیم وراج ودرو هس ما کلا کنار گرفتیم که نبینیمش 

این  نمیشه کنارش زذ ۲۴ ساعت خونه مادرشوهرمه خب؟ بعد انقققققققد کار میکنه انقققققد کار میکنه خب از ماهم انتظار دارن ما ب اندازه خودمون کار میکنیم نه کمتر نه بیشتر این جاریم انقققققد کار میکنه همممش از ماهم انتظار دارن

خوب بذار كار كنه و فدا شه. چيكارش داري؟ هروقت اومد غيبت كنه يا مشغول گوشي شو يا پاشو برو يه جاي ديگه ...

چشم اینو میگم.  نه کاری ندارم ابجی میدونی چی میگم انقد ی کع کار میکنه همممممممممه دوسش دارن حتی اگه هزاری دورو باشه و دروغ بگع هی دوسش دارن بعد انقد کار میکنه  انتظارشون از منم بیشتر میشه دیگه

منم یکی از جاریام اینجوریه مثلا من یه تیکه ظرف بخرم که زیاد ضروری نباشه و مد روز باشه بعد اون میشینه پیش مادر شوهرم اینا میگه والا منم فلان چیزم دیگه به درد نمیخوره ولی الان انقد همه چیز گرون شده این چیزا ولخرجیه بعد از یکی دو هفته میبینی میاد میگه همون چیزم افتاد شکست یا خراب شد میره یه مدل از مال من بالاتر میخره انقد از این بازیا درآورده خوشبختانه خانواده همسرم میشناسنش مادرشوهرم میگفت فکر کرده هر چی دروغ میگه ما باور میکنیم ولی اینجوری نیست ما فقط به روش نمیاریم البته ناگفته نماند یه کمم ازش میترسن😀😀😀

این  نمیشه کنارش زذ ۲۴ ساعت خونه مادرشوهرمه خب؟ بعد انقققققققد کار میکنه انقققققد کار میکنه خب ...

اون با کار کردن زیادش ارزش خودشو میاره پایین چون مثل ماشین به نظر میاد

چشم اینو میگم.  نه کاری ندارم ابجی میدونی چی میگم انقد ی کع کار میکنه همممممممممه دوسش دارن حتی ...

انتظار اونا مهم نيست. رفتارتو تغيير نده. بذار اصلا همشون قربون هم برن. بيخيال بابا حرص نخور. زندگيتو بكن.

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
دست کن دماغت اونم دست کنه دماغش 😐

هههه والا. یه بار رفتیم یه جایی موهاشو صاف برده بود بالا بعد دید من کج کردم رفت اتاق کج کرد.  بعد دید من رژلب کمرنگ زدم رفت کمرنگش کرد.  بعد دید کفش تازه خریدم فرداااااشششش رفت عین مال منئ گرفت.  بعد یه چیز خنده دار گفتن با صدای بلند خندید واسه من خنده دار نبود دید من نمیخندم خندشو با صدای بلند قطع کرد.  یا مهمون اومد واسه خونه مادر شوهرم گفت اون خانومه روبوسی کردی باهاش؟ گفتم اره گفت وایسا منم برم ببوسمش ینی دیونه شدم از دستش