2777
2789
عنوان

خوشگلی...

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 52 پست
خخخخ خواهر من سر همین قضیه ی اشوبی ب پاکرد ک بیا و ببین گفت باید حجابتون کامله کامل باشه پیش شوهر من ...

درکش میکنم😔

ادم همش نگرانه این مسئله میشه که نکنه به چش شوهرش نیاد.. منکه هنوز ازدواج نکردم این حالو دارم.

البته هیچوقت اینجوری رفتار نمیکنم دوست ندارم کسی بفهمه این مسئله نقطه ضعفمه

خوشکل رو همه میگن خوشکله

نه اصلا اینطور نیس کاملا راس میگم مثلا دوست من عاشق صورتای گرد و تپله ولی من صورت استخونی و زاویه دار دوست دارم ولی اگه یه نفر واقعا زیبا و همه چیز تموم باشه حرف شما درسته ( که اونم کم پیدا میشه که یه نفر همه ی فاکتورای زیبایی زو یکجا داشته باشه)

ما معمایی هستیم که حل نخواهد شد ✨                                      دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد (:                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبدیل به دختر موفق و خودساخته شو. موفق بودن خیلی از خوشگل بودن مهم تره.

اتفاقا همینکارو دارم میکنم

الهی شکر مستقلم تو خیلی کارها، درسمم اگه خدا بخواد دوباره شروع میکنم. کلا دوست دارم دختر قوی باشم. خواهرم خیلیییی زود ازدواج کرد

چرااا خوشکلا پرحرفی کنن داد بزنن مغرور باشن هرررکار کنن به چشم شیرین میان😅

خخخخ اره بخدا

منم یه زمانی حساس بودم اما از خودم بدم میومد بخوام خودمو به خاطر خواهرم یا تو دل دیگران جا دادن تغییر کنم همش میگفتم من اخلاقم شرایطم قیافم با خواهرم فرق داره چرا باید شخصیت خودمو نادیده بگیرم که به چشم بیام مثلا هیچ وقتم نخواستم جاش باشم الان شوهرمم دوستش داره خب اما قرار نیس که بخاطر اون من از چشمش بیافتم و اینکه ازدواج موفقی داشتم نسبت به خواهرام چون نخواستم بگم حالا که من قیافم معمولیه به هرکسی باید جواب بله بدم.

ایراد از شما نیست عزیزم ایراد از اون کسایی ک راحت ب زبونشون میاد ک فلانی از تو خوشگلتره یا...  ...

😔😔😔😔

من این حرفارو بیشتر از مادر و پدر خودم شنیدم... این بیشتر اذیتم میکنه.  با فامیلا خیلی رابطه نداریم جدیدا چون ازشون دوریم 

درکش میکنم😔 ادم همش نگرانه این مسئله میشه که نکنه به چش شوهرش نیاد.. منکه هنوز ازدواج نکردم این حا ...

چرا ب نظر من خواهرم کار خوبی کرد منم درکش میکنم و با اینکه خواهرم خودش خوشگله ولی پیش شوهرش کاملا خشک هستم و محجبه ب نظر من کار درست اینه و همه باید اینجوری باشن

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->>