من و خواهرم اصلا شبیه هم نیستیم نه از لحاظ اخلاقی( اون برونگرا و شاد و شلوغ، من درونگرا و اروم) نه از لحاظ ظاهری. نمیگم زشتم نه معمولیم ولی اون زیادی خوشگله همه میگن. همیشه صحبت چهرش تو فامیل هست. جدیدا از این بحثا بدم میاد. دوست نداشتم جای خواهرم میبودم اصلا، ولی زمانیکه باهاشم اعتماد به نفس ندارم. حتی شده جلوی خودم گفتن که خواهرت خیلی خوشگلتره. چیکار کنم برام مهم نباشه؟ میدونم مسخرست اما میترسم شوهر اینده ام هم تو دلش همینو بگه و من به چشمش نیام...
منم یه خواهر دارم خیلیییییی زیاد خوشگله از مام کوچیکتره بسیار مهربون و دلسوز هس همه احترامشو دارن خاطرخواه فراوون داره اگرم ازش خطایی سر بزنه یا یه دروغ مصلحتی بگه به چشم هیچ کس نمیاد.
ما ۵ تا بچه ایم بهمون میگن ژن زیبا (تعریف از خود نباشه)
ولی قطعا خواهرم زیباتره ۲ سال از من بزرگتره... ولی خیالت راحت باشه عزیزم شوهرامون هیچوقت ب اون یکی چشم مداشتن چون مطمئنن انتخابشون زیباست.. پس اونی هم ک تو رو میگیره بی شک تو رو زیباترخواهد دید
هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)
[QUOTE=154469408]چشمای ابی و درشت صورت گرد. مژه و ابروهای پر برای عروسی خواهرشوهرش فقط یه رژ کمرنگ زد و یه ریمل ولی ...[/QUOTEوای چقده خوشگله تصورش کردم
💛💛💛💛 به خودم همیشه اینارو میگم حتی تو جمع هم یه طوری رفتار میکنم که بقیه متوجه نشن کنارش اعتماد ...
باور کن زیبایی یه چیز سلیقه ایه .. به جون خودم راس میگم .. تاحالا صدبار شده دوستم گفته وای ببین دختره چقد خوشگله منم گفتم نه کجاش خوشگله یا برعکس ... شاید خیلیا تورو زیباتر از اون میبینن♥️😍خودتو دوس داشته باش
ما معمایی هستیم که حل نخواهد شد ✨ دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد (: