من و خواهرم اصلا شبیه هم نیستیم نه از لحاظ اخلاقی( اون برونگرا و شاد و شلوغ، من درونگرا و اروم) نه از لحاظ ظاهری. نمیگم زشتم نه معمولیم ولی اون زیادی خوشگله همه میگن. همیشه صحبت چهرش تو فامیل هست. جدیدا از این بحثا بدم میاد. دوست نداشتم جای خواهرم میبودم اصلا، ولی زمانیکه باهاشم اعتماد به نفس ندارم. حتی شده جلوی خودم گفتن که خواهرت خیلی خوشگلتره. چیکار کنم برام مهم نباشه؟ میدونم مسخرست اما میترسم شوهر اینده ام هم تو دلش همینو بگه و من به چشمش نیام...
نه اصلا اینطور نیس کاملا راس میگم مثلا دوست من عاشق صورتای گرد و تپله ولی من صورت استخونی و زاویه دار دوست دارم ولی اگه یه نفر واقعا زیبا و همه چیز تموم باشه حرف شما درسته ( که اونم کم پیدا میشه که یه نفر همه ی فاکتورای زیبایی زو یکجا داشته باشه)
ما معمایی هستیم که حل نخواهد شد ✨ دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد (:
چرااا خوشکلا پرحرفی کنن داد بزنن مغرور باشن هرررکار کنن به چشم شیرین میان😅
خخخخ اره بخدا
منم یه زمانی حساس بودم اما از خودم بدم میومد بخوام خودمو به خاطر خواهرم یا تو دل دیگران جا دادن تغییر کنم همش میگفتم من اخلاقم شرایطم قیافم با خواهرم فرق داره چرا باید شخصیت خودمو نادیده بگیرم که به چشم بیام مثلا هیچ وقتم نخواستم جاش باشم الان شوهرمم دوستش داره خب اما قرار نیس که بخاطر اون من از چشمش بیافتم و اینکه ازدواج موفقی داشتم نسبت به خواهرام چون نخواستم بگم حالا که من قیافم معمولیه به هرکسی باید جواب بله بدم.
درکش میکنم😔 ادم همش نگرانه این مسئله میشه که نکنه به چش شوهرش نیاد.. منکه هنوز ازدواج نکردم این حا ...
چرا ب نظر من خواهرم کار خوبی کرد منم درکش میکنم و با اینکه خواهرم خودش خوشگله ولی پیش شوهرش کاملا خشک هستم و محجبه ب نظر من کار درست اینه و همه باید اینجوری باشن
(منم میخوام لاغر شم) باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10 وزن شروع 86/150 Kg-->>