2777
2789
عنوان

خوشگلی...

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 52 پست

من خواهرم بچه اوله قشنگه ولي حيف اصلا بخودش نميرسه 

من بچه اخرم معموليم ولي خداي رسيدگي ام

نميدونم چرا از خوشگليش استفاده نميكنه جيگرتر شه

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه خواهر دارم خیلیییییی زیاد خوشگله از مام کوچیکتره بسیار مهربون و دلسوز هس همه احترامشو دارن خاطرخواه فراوون داره اگرم ازش خطایی سر بزنه یا یه دروغ مصلحتی بگه به چشم هیچ کس نمیاد.

ما ۵ تا بچه ایم بهمون میگن ژن زیبا (تعریف از خود نباشه)

ولی قطعا خواهرم زیباتره ۲ سال از من بزرگتره... ولی خیالت راحت باشه عزیزم شوهرامون هیچوقت ب اون یکی چشم مداشتن چون مطمئنن انتخابشون زیباست.. پس اونی هم ک تو رو میگیره بی شک تو رو زیباترخواهد دید

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)
به خدا همیشه سعی کردم اخلاقم خوب باشه. مهربون باشم، دل کسیو نشکونم... ولی خب همین کم حرفیم رو هم برو ...

ایراد از شما نیست عزیزم ایراد از اون کسایی ک راحت ب زبونشون میاد ک فلانی از تو خوشگلتره یا... 

متأسفم برا همچین افرادی... 

سعی کن با اون افراد زیاد رابطه نداشته باشی آرامشت و با هیچی عوض نکن 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
منم یه خواهر دارم خیلیییییی زیاد خوشگله از مام کوچیکتره بسیار مهربون و دلسوز هس همه احترامشو دارن خا ...

چرااا خوشکلا پرحرفی کنن داد بزنن مغرور باشن هرررکار کنن به چشم شیرین میان😅

هرکس بَدِ ما به خلق گوید، ما دیده زِ او نمیخراشیم...ما خوبیِ او به خلق گوییم...(تا هر دو دروغ گفته باشیم😎)
ولی استارترراجب همسرآینده ات نگران نباش. گلم کسی که میادشماروبگیره شماجذبش کردین وگرنه میرفت خواستگا ...

خدا از دهنت بشنوه گلم...

حتی سر این مسئله ام خیلی دلم شکسته با یسری حرفا....

[QUOTE=154469408]چشمای ابی و درشت صورت گرد. مژه و ابروهای پر برای عروسی خواهرشوهرش فقط یه رژ کمرنگ زد و یه ریمل ولی ...[/QUOTEوای چقده خوشگله تصورش کردم  

استارتر عزیز وقتی میرسم و میبینم عکستو حذف کردی نابودمیشم لطف کن وقتی میگم بذار،بذار خااااا  

شوهر داره ابجيت كهههه

فكر كردم مجرده و نگران ازدواجتي

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
برو بابا چه عاره ای اتفاقا دومیا خوشگل ترن مث تو😍😍😍هرچی به خودت تلقین کنی همون میشه با خودت بگو خ ...

💛💛💛💛

به خودم همیشه اینارو میگم حتی تو جمع هم یه طوری رفتار میکنم که بقیه متوجه نشن کنارش اعتماد به نفس ندارم ولی خب درونم یه حال دیگس بعضی وقتا دلم میشکنه

💛💛💛💛 به خودم همیشه اینارو میگم حتی تو جمع هم یه طوری رفتار میکنم که بقیه متوجه نشن کنارش اعتماد ...

تو چهشکلی هستی؟

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
💛💛💛💛 به خودم همیشه اینارو میگم حتی تو جمع هم یه طوری رفتار میکنم که بقیه متوجه نشن کنارش اعتماد ...

باور کن زیبایی یه چیز سلیقه ایه .. به جون خودم راس میگم .. تاحالا صدبار شده دوستم گفته وای ببین دختره چقد خوشگله منم گفتم نه کجاش خوشگله یا برعکس ... شاید خیلیا تورو زیباتر از اون میبینن♥️😍خودتو دوس داشته باش

ما معمایی هستیم که حل نخواهد شد ✨                                      دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد (:                                            
باور کن زیبایی یه چیز سلیقه ایه .. به جون خودم راس میگم .. تاحالا صدبار شده دوستم گفته وای ببین دختر ...

خوشکل رو همه میگن خوشکله

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم