2777
2789
عنوان

خوشگلی...

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 52 پست
منوخواهرم هم همینطوریم البته من چهره ام قشنگه فقط دماغم ودوس ندارم ولی اون خیلی نازه همه چیزش حتی اخ ...

خیلی بده... اخه چرا باید انقدر تفاوت وجود داشته باشه؟

البته منم خداروشکر از چهره ام راضیم ولی انقد که تعریف از چهره خواهرم میشنوم خسته شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقد بدم میاد میگن خواهر فلانی خوشگلتره با چیزی چدا بین خواهرا همچین کادی میکنین

یا خداا این همه امضا رو کی میخونه یعنی؟😂

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
خب شاید ایشون با ظاهرشون جذب می‌کنن شما با اخلاق و رفتارت..  هرکسی ی جور و ب یه شیوه ای برای د ...

به خدا همیشه سعی کردم اخلاقم خوب باشه. مهربون باشم، دل کسیو نشکونم... ولی خب همین کم حرفیم رو هم بروم میارن. بعضی اوقات واقعا دلم میشکنه

اره

برو بابا چه عاره ای اتفاقا دومیا خوشگل ترن مث تو😍😍😍هرچی به خودت تلقین کنی همون میشه با خودت بگو خوشگلم نازم و حستو به خودت خوب کن هم واقعا خوشگل تر میشی هم بقیه خوشگل تر میبیننت♥️♥️♥️

ما معمایی هستیم که حل نخواهد شد ✨                                      دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد (:                                            

ولی من بعد از خواهرم اومدم دنیا

از لحاظ ظاهری من خیلی ازش بهترم 

ولی در عوض خواهرم خیلی ویژگیهای خوبی داره که من اصلا ندارم

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
نه گلم

خخخخ خواهر من سر همین قضیه ی اشوبی ب پاکرد ک بیا و ببین گفت باید حجابتون کامله کامل باشه پیش شوهر من 

اگه دوست دارین برین شوهر کنین 

حتی اون خواهر،بزرگم ک همیشه ارایش داده باهاش حسابی دعوا کرد و ب مامانم گفت این خودشو خوشگل میکنه من از چشم شوهرم میوفتم مامانمم تذکر داد جایی ک شوهرش هست ترجیحا ما کاملا خاتون میشیم😩بعدشم گفته حق ندارین بیشتر از،ی سلام با شوهرم حرف بزنین

حق ندارین با محبت باهاش حرف بزنین،سلام بدین برین کنار مغرورانه ی گوشه اتاق بشینین تا من برم سرخونه زندگیم😂😂😂

بخدا گاهی شوهرش برا شامم ک میاد زود شامو میخورن و میگه ما میریم اتاق

میگه بعد عروسیمم وقتایی بیاین منو ببینین ک شوهرم خونه نیست جزمامان تمام

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->>