2777
2789
عنوان

سیسمونی+جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 74 پست
تا حدی میتونم ولی این کمکهای خودم چیز خاصی نمیشه از بسسسس ک جنس گرونه... خواهرم اینا هم وضعشون خوبه ...

خواهرت باید خودش پس انداز کنه سیسمونی بخره 

وقتی میبینه خواهر عقدی داره 

البته اگه وضع مالیتون اوکی اون حرفش جداست

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا اينجا همه ميگن جهيزيه خوب نيست

تو ي تاپيك كفتم چرا بايد باباي ذختر براي خونه داماد وسيله بخره مسخرس همه منو خوردن ك اگه نخرن دخترشونو بي ارزش ميكنن پسرم گناه داره و...

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
من دخترم ۱۷ ماهشه همممه چیزشو خودم خریدم به مامانم گفتم ما پدر و مادرشیم و به کسی ربطی نداره اگر نتو ...

اى جانم بهترين روش رو شما در پيش گرفتين خدا واستون نگهشون داره فداى اون خنده خوشكلش ماشاءالله

منم نميذارم خانوادم بدن مگه بچه مال مامانمه ك مامانم بده بچه پدر داره وظيفشه خرجش كنه 

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
چیزایه اصلیو بگیرید برند معمولی تر

خوب برند های معمولی هم زود خراب میشه و مطمئن باش چندین سال دیگه انقدر هزینه‌ها بیشتر شده که تعمیر همان وسیله هم کلی هزینه میبره ترجیح میدم حالا که داریم هزینه می‌کنیم یه جنس خوب برم که نخواست خراب بشه و هم اعصاب خودم به هم بریزه و هم کلی هزینه برامون داشته باشه

سيسموني فقط واجبا رو بخره خيلي نميشه

مثل لباس بهداشتيا و ست كالسكه كرير و ي گهواره تخت و كمد و بقيه چيزا رو نخريد تازه كالسكه اينام خيلي استفاده نميشن ولي بخاظر ابرو داري بخريد ايراني بگيريد خيلي نميشه

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
کمر بابا ی بیچاره رو شکوندن این ها بنده خدا

والا بخدا دلشون نميسوزه؟؟

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
خوب برند های معمولی هم زود خراب میشه و مطمئن باش چندین سال دیگه انقدر هزینه‌ها بیشتر شده که تعمیر هم ...

خب عزیزم کسی که نداشته باشه مجبووووووره برند معمولی برداره والا همه مارک دوست دارن 

خب اینجور که پیداست شما توانشو داری انشالله خدا هم کمکتون کنه 

الان مشکل کجاست؟

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏