2777
2789
عنوان

سیسمونی+جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 74 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا بخدا دلشون نميسوزه؟؟

واقعا چطور خودتون اجازه میدین بقیه رو نشناخته قضاوت کنیداگر دلم برای پدرم نمیسوخت تا الان هم خیلی جاها مراعاتش رو نکرده بودم آدم میاد اینجا درد دل کنه بدتر قضاوتش میکنن

حدود۴۰  میلیون میشه

اح منکه اصلا راضی نیستم چیزی بخرن هنوز از قسطای جهازم خلاص نشدن

ولی خونواده شوهرم غلط میکنن چیزی بگن تو عروسیم هیچ کاری نکردن واسمون واسه جاریم اونهمه طلا گرفته بودن من هیچی ندیدم

چون دیدم شوهرم هیشکی پشتش نیس رفتیم سرویس بدل گرفتیم😐

سر سرویس بدل هم جاریمو شوهرش دعوایی راه انداختن بیاوببین!میگفتن طلاهای اون سنگین تره😑

اح منکه اصلا راضی نیستم چیزی بخرن هنوز از قسطای جهازم خلاص نشدن ولی خونواده شوهرم غلط میکنن چیزی بگ ...

این حدس و گمان خودم هست که این مقدار میشه وگرنه اصلا چیزی را قیمت نکردم شاید هم کمتر بشه ولی بازم خودش زیاده به خصوص اینکه همزمان به جهیزیه من میشه

من پارسال عقد کردم عزیزم یکسال پیش حلقم رو گرمی ۴۰۰ گرفتم کجا۷۰۰ بود؟؟؟ 

عزیزم منم عقد کرده ام اخرین النگومو پارسال خریدم گرمی 709 بود 

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏
عزیزم منم عقد کرده ام اخرین النگومو پارسال خریدم گرمی 709 بود 

ببخشید ولی پارسال از فروردین هست تا اسفنداینکه چه ماهی خریدید خودش خیلی مهمه، من خرداد پارسال خریدم که در  طلا ۴۰۰ بود سرویس  طلامم آذرماه خریدن که گرمی ۵۲۰ هزار تومان خریدند دیگه توی زمستون قیمت ها بالاتر رفت

این حدس و گمان خودم هست که این مقدار میشه وگرنه اصلا چیزی را قیمت نکردم شاید هم کمتر بشه ولی بازم خو ...

عزيزم اوضاع پدرتون چطوره ؟اگه خوبه كه نگران چي هستي

الان همه گفتن هردو مناسب برداريد كه بشه برا هردوتون خريد كنن ميگيد بايد جنس مناسب ببريد 

خب نميشه هم خدا خواست هم خرما 

جهاز شما واجب تره همون ميزان كه براي اون يكي دخترشون هزينه كردن بايد برا تو هزينه كنن 

سيسموني رو مناسب  و ارزون بدن برا توهم در اينده در همون حد بدن 

دلخوري هم پيش نمياد

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
ببخشید ولی پارسال از فروردین هست تا اسفنداینکه چه ماهی خریدید خودش خیلی مهمه، من خرداد پارسال خریدم ...

خب دیگه منکه میگم قیمتا سر جاش نبود بالا بالاتر رفت

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏
عزیزم خب کمتر بخرید با ده پونزده هم میشه خرید

عزیزم منم گفتم چند بار ک قیمت اصلااااا نکردم و تخمین ذهنی خودمه که این مقدار میشه... شایدم اصن بشه ۱۵ تومن ۲۰ تومن ولی حتی من جهاز ایرانی هم ببرم باالای ۱۰۰ میلیون میشه! بخاطر همزمان شدن این دو تا خرج ناراحتم 

عزيزم اوضاع پدرتون چطوره ؟اگه خوبه كه نگران چي هستي الان همه گفتن هردو مناسب برداريد كه بشه برا هرد ...

آره واقعاً شما خیلی منطقی حرف می زنید اما اینقدر که من نگران هزینه‌های پدرم هستم و دارم مراعات می کنم خواهرم اینطور نیست و همین ناراحتم میکنه که شاید اون بخواد چیزی خیلی خوب و برند برداره و من به خاطر اینکه پدرم اذیت نشه مجبور بشم توقعات را خیلی خیلی خیلی بیارم پایین و طبق معمول من باید اون کسی باشم که کوتاه میاد