2777
2789
عنوان

سیسمونی+جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 74 پست
عزیزم منم گفتم چند بار ک قیمت اصلااااا نکردم و تخمین ذهنی خودمه که این مقدار میشه... شایدم اصن بشه ۱ ...

ان شاءالله خدا کمک میکنه ناراحت نباشید

همین که توفکر خانوادتونید یعنی خودتون هم حواستون هست چیزای اضافه برندارید

خوشبخت بشید ان شاءالله☺☺🌹🌹

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
عزيزم اوضاع پدرتون چطوره ؟اگه خوبه كه نگران چي هستي الان همه گفتن هردو مناسب برداريد كه بشه برا هرد ...

اوضاع پدرم خداروشکر همیشه خیلی خوب بود ولی چند وقتی میشه ک ب دلایلی خیلی بدهکار شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعاً شما خیلی منطقی حرف می زنید اما اینقدر که من نگران هزینه‌های پدرم هستم و دارم مراعات می کن ...

منم مثل تو تو دوماه فاصله ازدواج كرديم 

من مبل مناسب برداشتم پدرم روش فشار نياد 

خواهرم دوسال پيش فقط ٥٠ميليون داد به مبل و ميز ناهار خوريش 

در صورتي كه خواهرم وضع ماليش خوبه و من نه 

اما مادرم هميشه برا خواهرم بيشتر هزينه ميكنه و دوسش داره 

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
منم مثل تو تو دوماه فاصله ازدواج كرديم  من مبل مناسب برداشتم پدرم روش فشار نياد  خواهرم ...

منم حس میکنم مامانم اون رو با اینکه انقدر نسبت به هزینه ها بیخیال هست بیشتر دوست داره

من ذاتم این طوریه که همیشه مهربان و دلسوز بودم اما متاسفانه این همیشه خوب نیست

منم مثل تو تو دوماه فاصله ازدواج كرديم  من مبل مناسب برداشتم پدرم روش فشار نياد  خواهرم ...

گاهی با خودم میگم ول کن تو هم مثل اون دست بذار رو هر چی که دلت می خواد همونطور که برای اون جور کردن و خریدن برای تو هم می‌خرند، تازه اون واسشون عزیز تره با این کاراش اما  اصلاً وجدانم راضی نمیشه که این کارو بکنم

گاهی با خودم میگم ول کن تو هم مثل اون دست بذار رو هر چی که دلت می خواد همونطور که برای اون جور کردن ...

چقدر مثل مني 

منم همينم بخدا هيچوقت كاراي خودم و شوهرم جلو چشمشون نيست 

من خيلي اذيت ميشم اما كاري از دستم برنمياد خيلي براي مبلم ناراحت شدم كه چرا منم گرون برنداشتم اما ميگم بيخيال خدا به خودم بده 

ولي كلا خواهرمو بيشتر دوست دارن متاسفانه منو برادرم سوختيم

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
سیسمونی رو دیگ خواهرت باید بگیره جهیزیه رو هم نصف نصف با همسرت این رسم های الکی هستن ک زندگی‌رو سخ ...

خوب بستگی داره. اگه ادم خودش موقع رسم و رسوم که میشه برای سرویس طلا و کادو و... حسابی طبق رسوم از شوهرش توقع داشته باشه باید خودشم به رسوم عمل کنه. دو جانبه است این چیزا

خدا کنه روزی بیاد مردمان این سرزمین بفهمن باورشون بشه سیسمونی دادن لطف خانواده دختر. بچه برای یکی د ...

خوب اگه اینجوره که وظیفه خانواده پسر هم نیست خرج عروسی و خونه و سرویس طلا و.. دادن.  

حالا اينجا همه ميگن جهيزيه خوب نيست تو ي تاپيك كفتم چرا بايد باباي ذختر براي خونه داماد وسيله بخره ...

خونه داماد؟! خوب خونه دختر خودشه! نمیشه که فقط توقع داشت. هزینه های اول زندگی رو باید تقسیم کنن خانواده دختر و پسر

اح منکه اصلا راضی نیستم چیزی بخرن هنوز از قسطای جهازم خلاص نشدن ولی خونواده شوهرم غلط میکنن چیزی بگ ...

خ‌وب تو‌حق داری. منم خانواده شوهرم کاری برام نکردند بابام هم کادو سنگین داد برای تولد بچم( من ایران نبودم و بیشتر وسایل سیسمونی رو خودم خریدم) اما اصلا به مادرشوهرم احازه ندادم سوال کنه بابات چی داد. با همون نگاه مثل شمشیر سامورایی نگاهش میکردم که خودش به دو قسمت تقسیم بشه😅. اما خوب اونایی که نوبت خرید عقد و عروسی هزار تا رسم برای خانواده داماد رو میکنن  اونا دیگه باید خودشونم به رسوم عمل کنن. 

خوب اگه اینجوره که وظیفه خانواده پسر هم نیست خرج عروسی و خونه و سرویس طلا و.. دادن.  

عجب قیاسی عجب منطقی😐

الهی پروانه های شکسته بالِ روحم را در روشنای نور خود جرأت پرواز بده.🦋

خونواده شوهر من جهار دادن

ظلا زياد دادن مهريمم همون شد ك خودمون گفتيم عروسيم گرفت

هركسي ارزش خودشو بهتر ميدونه عزيزم كسيو مجبور نكردم كاري بكنه!

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
خونواده شوهر من جهار دادن ظلا زياد دادن مهريمم همون شد ك خودمون گفتيم عروسيم گرفت هركسي ارزش خودشو ...

دقیقا. البنه بستگی داره منظور از ارزش چی باشه و ادم خودش رو در چه حدی ببینه😅. من خودم برام کم و زیادش مطرح نیست ولی خوب ارزش رو به این میبینم که پدر دخترش رو ادم حساب کنه. همون حور که برای پسرش هزینه میکنه برای دخترش هم بکنه در حد وسعش. حالا میخواد جهیزیه باشه یا پول یا خونه یا هر چی