نازدونه۹۸۹۸ مدیر عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 525 عنوان سیسمونی+جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 74 پست بچه ها من توی دوران عقد هستم و خانوادم باید برای من جهیزیه بخرن، همین الان هم خواهرم تازه باردار شده و باید برای اون هم سیسمونی بخرن خیلی ناراحت و نگرانمبه خاطر این گرونی ها دلم نمیخواد خانوادم اذیت بشن😔😔😔😔 1399/06/18 | 17:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آواكليمى عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2633 اين رسم سيسمونى از كدوم قبرى اومد؟؟؟ مادرشوهر من مثل طلبكارا ميگه وظيفه مادراتونه سيسمونى بدن😏😏😏به همين خيال باشه مگه بچه رو از خونه پدرم اوردم كه لباساشم باهاش ببرم وظيفه پسرشه بخره نداره چشمش كور بچه درست نكنه😤😤😤😤 عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
1378eli عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 20465 دیگه سیسمونی سبک بگیرن برای بچه... شما هم هرچی میدونی واااقعا لازم داری و استفاده میکنی بخر برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
نازدونه۹۸۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 525 واسه شما جهیزیه بخرن دیگه سیسمونی ندن به خواهرت اون واجب نیس مجبورن خب... توقع دارن و اینکه رسمه اینطوری نیستن خانوادم که بگن نمیخریم
dokhibala80 عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 1641 خب اگ میتونی کار کن کمک کن من یکی از فامیلامون ۵تادختر داشت هرکدوم رفتن سرکار هرماه ی تیکه از وسایلشونو خریدن خیلی وقته چیزیو جدی نمیگیرمحتی زندگیم...
yasi1992 عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 1143 خدا کنه روزی بیاد مردمان این سرزمین بفهمن باورشون بشه سیسمونی دادن لطف خانواده دختر.بچه برای یکی دیگه س چرا باید خانواده دختر به زحمت بیفتنجالبه تو این گرونی این رسومات کمرنگ نشده الهی پروانه های شکسته بالِ روحم را در روشنای نور خود جرأت پرواز بده.🦋
نانازجوني عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 8592 خانما لطفا خواهشا رسم سیسمونی رو حذف کنین از زندگیتون بچه شماست شما به دنیا اوردینش چه ربطی داره که پدرمادرتون باید وسایلش رو بخرن به خانواده هاتون رحم کنین هرکسی از خودش شروع کنه حرف بقیه هم مهم نباشه خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
نازدونه۹۸۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 525 سیسمونی چقذر میشع؟؟واقعا سخته حدود۴۰ میلیون میشه
آواكليمى عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2633 ای بابا چقدر بده دختر ازدواج کنه شوهر ادم طلبکار سیسمونی باشه.کاش نه جهیزیه بود نه سیسمونی دو تیکه ... دقيقا زندگى و بچه مال ماست پس خانواده دختر نبايد خرج كنن عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
آواكليمى عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2633 خانما لطفا خواهشا رسم سیسمونی رو حذف کنین از زندگیتون بچه شماست شما به دنیا اوردینش&nb ... كاش ميشد حرفاتو با طلا نوشت عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
بریتنی__ عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 1116 حدود۴۰ میلیون میشه 😑😑😑😑😑😑۴۰ ملیون چه خبره مگه پسره شاه داره به دنیا میاد واقعا ک
نانازجوني عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 8592 حدود۴۰ میلیون میشه اووووو چه خبره بابا کمتر بخرین واقعا همه چیز لازم نیس خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
نازدونه۹۸۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 525 خودت نمیتونی کمک کنی؟ تا حدی میتونم ولی این کمکهای خودم چیز خاصی نمیشه از بسسسس ک جنس گرونه... خواهرم اینا هم وضعشون خوبه اما فک نکنم خیلیییی کمکی بکنن
یاسمن_مظلوم عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 10091 حدود۴۰ میلیون میشه 40 میلیون😨😨😨😨چخبره بابا 99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏
آواكليمى عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 2633 😑😑😑😑😑😑۴۰ ملیون چه خبره مگه پسره شاه داره به دنیا میاد واقعا ک كم توقع هم نيستن😑 عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
نانازجوني عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 8592 كاش ميشد حرفاتو با طلا نوشت من دخترم ۱۷ ماهشه همممه چیزشو خودم خریدم به مامانم گفتم ما پدر و مادرشیم و به کسی ربطی نداره اگر نتونم هزینه بچه ام رو بدم خب بچه نمیارم الانم دومی رو باردارم و همینکار رو میکنم خواهرمم از مامانم سیسمونی نگرفت خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.