سلام،بچه ها من میخام ماجرای زندگیموبگم که چراطلاق میخام وشما نظرهاوپیشنهادبگیدکه چکارکنم...
خب من ۱۱ساله ازدواج کردم،یه بچه۳ساله دارم،همسرم اختلال دوقطبی داره ولی پیگیرش نیست تادرمانش کنه،میل جنسیش ماهی یکباره،درصورتیکه من دلم هرشب میخاد،منونمیبینه توخونه آرایش میکنم به خودم میرسم غذاهای تزیین شده میذارم جلوش نه تشکرمیکنه نه به غذانگاه میکنه ونه تعریف میکنه،بهش محبت میکنم قربون صدقه ش میشم میگه جمع این کاراتوخجالت بکش،درموردمیل جنسیش هم خیلی صحبت میکنم میگه اینقدبهش فکرنکن تودیوونه ای ازبس بیکاری به این چرت وپرتهافکرمیکنی،بچه ننه س،سرشوبزنی تهشوبزنی خونه مادرشه،باهیچ کی رفت وامدنداره،ناراحت هم بشه ظرف وظروف رومیشکنه یاسرمنوبچه بلندبلنددادمیکشه،به مادرم میگم من طلاق میخام میگه نه بشین سرزندگیت آبروی مارونبر میگم من هیچ لذتی کنارش نمیبرم یاهیچ حسی جزنفرت بهش ندارم میگه سهم تواززندگی همینه،شوهرم فقط دلش میخادبرای مادرش کمک مالی کنه،درصورتیکه خودمون هشتمون گره نهمونه،میگم بذارین سنگین جداشم فردانگین چرامن خیانت یافرارکردم،فحشم میده که ابرونبر وفلان....،میگم من۱۱سال هیچی اززندگی نفهمیدم حداقل بذارین بایکی دیگه ازدواج کنم وحس های خوبی تجربه کنم،قبول نمیکنن مامانم میگه زن تا۳۵سالگی حس داره،میگم اصلا دوسال دیگه شمابگین حداقل بذارین دوسال حس کنم این لذت رو،درضمن تابحال شوهرم ارضام نکرده مجبور به خودارضایی شدن۱۱سال،روانپزشک مشاوره وقت میگیرم نمیاد،میگه تومشکل داری دیوونه ای میگم خب بیاباهم بریم،داروگیاهی رفتم داروگرفتم نمیخوره توغذاش میریزم میخوره ولی تاثیری نمیکنه رواین،چون بایدقرص بخوره،یاگریه میکنه یایهوحالت شیدایی داره چون اختلال دوقطبی داره،من خسته شدم همش توخونه باصدای بلنداوف ناله میکنه مشت به درودیوارمیکوبه😭😭😭توروخودا مزه پرونی نکنید خیلی حالم خرابه ممنون که خوندین حالالطفا راهکارپیشنهادبدین که چه کنم؟