2777
2789
عنوان

طلاق میخام

364 بازدید | 41 پست

سلام،بچه ها من میخام ماجرای زندگیموبگم که چراطلاق میخام وشما نظرهاوپیشنهادبگیدکه چکارکنم...

خب من ۱۱ساله ازدواج کردم،یه بچه۳ساله دارم،همسرم اختلال دوقطبی داره ولی پیگیرش نیست تادرمانش کنه،میل جنسیش ماهی یکباره،درصورتیکه من دلم هرشب میخاد،منونمیبینه توخونه آرایش میکنم به خودم میرسم غذاهای تزیین شده میذارم جلوش نه تشکرمیکنه نه به غذانگاه میکنه ونه تعریف میکنه،بهش محبت میکنم قربون صدقه ش میشم میگه جمع این کاراتوخجالت بکش،درموردمیل جنسیش هم خیلی صحبت میکنم میگه اینقدبهش فکرنکن تودیوونه ای ازبس بیکاری به این چرت وپرتهافکرمیکنی،بچه ننه س،سرشوبزنی تهشوبزنی خونه مادرشه،باهیچ کی رفت وامدنداره،ناراحت هم بشه ظرف وظروف رومیشکنه یاسرمنوبچه بلندبلنددادمیکشه،به مادرم میگم من طلاق میخام میگه نه بشین سرزندگیت آبروی مارونبر میگم من هیچ لذتی کنارش نمیبرم یاهیچ حسی جزنفرت بهش ندارم میگه سهم تواززندگی همینه،شوهرم فقط دلش میخادبرای مادرش کمک مالی کنه،درصورتیکه خودمون هشتمون گره نهمونه،میگم بذارین سنگین جداشم فردانگین چرامن خیانت یافرارکردم،فحشم میده که ابرونبر وفلان....،میگم من۱۱سال هیچی اززندگی نفهمیدم حداقل بذارین بایکی دیگه ازدواج کنم وحس های خوبی تجربه کنم،قبول نمیکنن مامانم میگه زن تا۳۵سالگی حس داره،میگم اصلا دوسال دیگه شمابگین حداقل بذارین دوسال حس کنم این لذت رو،درضمن تابحال شوهرم ارضام نکرده مجبور به خودارضایی شدن۱۱سال،روانپزشک مشاوره وقت میگیرم نمیاد،میگه تومشکل داری دیوونه ای میگم خب بیاباهم بریم،داروگیاهی رفتم داروگرفتم نمیخوره توغذاش میریزم میخوره ولی تاثیری نمیکنه رواین،چون بایدقرص بخوره،یاگریه میکنه یایهوحالت شیدایی داره چون اختلال دوقطبی داره،من خسته شدم همش توخونه باصدای بلنداوف ناله میکنه مشت به درودیوارمیکوبه😭😭😭توروخودا مزه پرونی نکنید خیلی حالم خرابه ممنون که خوندین حالالطفا راهکارپیشنهادبدین که چه کنم؟

رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!

بنظرم مستقل شو از لحاظ مالی

بعدش اگه خاستی طلاق بگیر

وگرنه زندگیت خییییلی سخت میشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم مستقل شو از لحاظ مالی بعدش اگه خاستی طلاق بگیر وگرنه زندگیت خییییلی سخت میشه

خب همسرم نمیذاره سرکاربرم،بچه مم کسی نیست بگیره

رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!
عزیزم خیلی سخته که😔

خیلی بازم میسازم باهاش بخداازدرون نابودشدم ولی حفظ ظاهرمیکنم

خونوادت ک حمایت نمیکنه

خودت هم ک درآمد نداری

میخای جدا شی چیکار کنی؟

صبح تا شب سرکوفت بخوری از مامانت؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

منطقی ترین روش همینه مشکلت رو ب دکتر توضیح بدی ک‌قرص بده و‌بریزی تو غذاش

وااااقعا زندگی کردن و کنترل ی فرد دو قطبی خیلی سخته

خونوادت ک حمایت نمیکنه خودت هم ک درآمد نداری میخای جدا شی چیکار کنی؟ صبح تا شب سرکوفت بخوری از ما ...

مامانم که هیچی باباااااام،قول دوسره برای خودش،خب چکارکنم بخدانابودشدن،اصلاباهام توخونه حرف نمیزنه شوهرم،جاشوازم خیلی وقته جداکرده،دارم دق میکنم که منونمیبینه...خب اگه زشت باشم،بدباشم،لجبازباشم،بحرفش نکنم چشم نگم حقمه ولی من خیلی مراعاتشومیکنم خواهرم میگه ازبس سرویس دادی میگم خب برای اینکه زندگیم بهترشه سرویس میدم،میگه کم محلی کن به شوهرت کم محلی کنم که ازخداشه😭☹

منطقی ترین روش همینه مشکلت رو ب دکتر توضیح بدی ک‌قرص بده و‌بریزی تو غذاش وااااقعا زندگی کردن و کنتر ...

رفتم یه روانپزشک گفتم مشکلمومیگه نه نمیشه بایدخودش بیادحضوری میگم نمیادفراریه ازمشاوره و....میگه شایددروغ میگی😭☹

مامانم که هیچی باباااااام،قول دوسره برای خودش،خب چکارکنم بخدانابودشدن،اصلاباهام توخونه حرف نمیزنه شو ...

حق با خواهرته

سعی کن بیخیال باشی

بهش ب چشم کیف پولی نگاه کن و زندگی خودت و بچت رو تامین میکنه

اگه میتونی برو دکتر و بگو ک ی قرصی بده ک بریزی تو غذاش ایشالا بهتر شه😬😬

عزیزم هرکسی حقشه که زندگی کنه ولی با یه بچه نمیدونم بیشترفکرکن تمام تلاشتوا برای درمانش بکن طلاق اخر ...

خب بچه مودعوامیکنه یهوتوکوچه ولش میکنه میادخونه،من میبینم نیست میرم دنبالش ،میگم بچه روول نکن توکوچه حداقل به من بسپار اصلامحل نمیده بازم تکرارمیکنه

رفتم یه روانپزشک گفتم مشکلمومیگه نه نمیشه بایدخودش بیادحضوری میگم نمیادفراریه ازمشاوره و....میگه شای ...

پیش یکی دیگ برو

پیش آدمای مختلف برو ک قبول کنه یکیش

از رفتاراش فیلم بگیر نشونشون بده

خب همسرم نمیذاره سرکاربرم،بچه مم کسی نیست بگیره

اگه تو عقدنامه فکر کنم شرط نکنه که نمی تونی کار کنی و چیزی ثبت نیست راحت میتونی بری و نمیتونه کاری کنه

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...