2777
2789
عنوان

طلاق میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 41 پست
هفته۱۰۰_۱۵۰برای خرج خونه،پولی نمیمونه برای خریداضافه

عزیزم نمیدونم چی بگم واقعا ان شاءالله به حق علی اصغر امام حسین به زودی حاجت دلت روا بشه منم تو شرایط بدی هستم با این تفاوت که شوهر من از بس کولی و تک دعوا اینا شیپور میگیره دستش و جار میزنه همه تو دعوا باخبر میشن تقریبا همه میدونن منم دیگه ترسی ندارم از بس به بابام زنگ زده و گفته دیگه خسته شدم دعا کن منم بتونم راحت شم 

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
عزیزم نمیدونم چی بگم واقعا ان شاءالله به حق علی اصغر امام حسین به زودی حاجت دلت روا بشه منم تو شرایط ...

انشاالله هرچی خیروصلاحه برای شماهم اتفاق بیفته عزیزدلم💐💐💐

رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله هرچی خیروصلاحه برای شماهم اتفاق بیفته عزیزدلم💐💐💐

ممنونم دوست گلم ان شاءالله حاجت دلت روا بشه بعضی از مادر ها خیلی بی منطق هستن زنای قدیمی همیشه سوختن و ساختن منم تو عقد خواستم جدا بشم مامانم زد به گریه و زاری که خودمو میکشم و تا منم جدا نشدم ولی الان بعد دو سال وقتی عذاب کشیدنم رو دید راضی شد و الان خودش پشتم میگه اگه نمیشه برگرد با مادرت حرف بزن کسی که روش تسلط داره خاله ای خواهر بزرگتری کسی که حرفش برو داشته باشه اون شاید بتونه

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
ممنونم دوست گلم ان شاءالله حاجت دلت روا بشه بعضی از مادر ها خیلی بی منطق هستن زنای قدیمی همیشه سوختن ...

عزیزدلم💐😘اره خاهربزرگترم یه سال ازم بزرگتره،حرفش بروداره برای پدرومادرم،ولی پدرومادرم خیلی سختگیرن😭😭😭دیگه موندم چکارکنم😔😔😔😭

رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!
عزیزدلم💐😘اره خاهربزرگترم یه سال ازم بزرگتره،حرفش بروداره برای پدرومادرم،ولی پدرومادرم خیلی سختگیرن ...

از پدر و مادر من که بدتر نیستن البته شوهر من با شوهر شما فرق داره خیلی کولی بابای منکه به هیچ صراطی مستقیم نمیشه و همیشه منو خورد کرد و از شوهرم دفاع کرد حتی وقتی شوهرم کتکم زد تهش دیروز بابام گفت برو خودت درخواست طلاق بده تموم کن 

از پدر و مادر من که بدتر نیستن البته شوهر من با شوهر شما فرق داره خیلی کولی بابای منکه به هیچ صراطی ...

بابای منم پشت شوهرمه،میگه هرجورهست بایدزندگیتوحفظ کنی ولی خب به چه قیمتی،بهم بگه درخواست بده ازخدامه هم فرداش میرم درخواست میدم،بدیش اینه که خانواده حمایت نمیکنن منم موندم روهوا☹☹☹

بابای منم پشت شوهرمه،میگه هرجورهست بایدزندگیتوحفظ کنی ولی خب به چه قیمتی،بهم بگه درخواست بده ازخدامه ...

😔😔😔😔با گوشت و استخونم درک میکنم چی میگی

ازلحاظ دوقطبی بودنش مثلاچیکارامیکنه

حالت شیدایی وافسردگی داره،یعنی یهوخوشحال میشه وعالی ولی یهومیره تواتاق وساکت میشه میره توخودش وگریه میکنه ظرف میشکنه دادمیزنه بلندبلندفحشهای افتضاح میده،مشت به درودیواروزمین میکوبه،اوف ناله های بلندوعصبی میکنه

😔😔😔😔با گوشت و استخونم درک میکنم چی میگی

عزیزدلم😘😘💐💐💐💐

دارای عزیزممم سعی کن باهاش حرف بزنی درمانی کنی

حرف میزنم محل نمیده پامیشه ازجام،بفکردرمان نیست عزیزم من‌همه روشهارورفتم ولی خودش نمیخاددرمان شه😭