2777
2789
عنوان

طلاق میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 41 پست
حق با خواهرته سعی کن بیخیال باشی بهش ب چشم کیف پولی نگاه کن و زندگی خودت و بچت رو تامین میکنه اگه ...

بیخیال شدم گلم ولی اونم منوبکل مث اینکه فراموش کرده،کیف پول؟؟؟؟؟؟؟😐😐😐😐اصلاپول نداره درامدی نداره ماهی یک ونیم😐وام وقرعه کشی وقبض وکرایه وکمی هم برای خرجی☹😐

رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیش یکی دیگ برو پیش آدمای مختلف برو ک قبول کنه یکیش از رفتاراش فیلم بگیر نشونشون بده

دیگه خسته م😭😭😭هیچ تلاشی تواین۱۱سال نکرده خب شایددلشوزدم😭😭😭

رنگهای رنگین کمونو نمیخام_نامه های راه دورونمیخام_لحظه وساعت وعمرمن تویی_ختم کلام بابااااامن فقط تورومیخام❤💋حالیته؟!
اگه تو عقدنامه فکر کنم شرط نکنه که نمی تونی کار کنی و چیزی ثبت نیست راحت میتونی بری و نمیتونه کاری ک ...

میگه من راضی نیستم بری بامردهالاس بزنی☹☹☹میگم اگه من اهل لاس زدن بودم تاالان تحملت نمیکردم،میگه زنی که بره سرکارخراب میشه☹☹☹

ااا عزیزززم..شوهرت وتوچن سالتونه؟؟

شوهرم۳۳من۲۸

میگه من راضی نیستم بری بامردهالاس بزنی☹☹☹میگم اگه من اهل لاس زدن بودم تاالان تحملت نمیکردم،میگه زنی ...

چی بگم والله بگو کار با محیط زنانه پیدا میکنم 

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
بروباخانوادش حرف بزن مشکلشوبزارخانوادش بدونن وگمک کنن 

خونواده ش پشت پسرشونن،تک پسره وچهارتاخاهرداره،اینقدددازداداشون تعریف میکنن که نگو،،،همه میدونن من ازسرش سرترم،ولی میگن داداشمون خوبه وفلان

چی بگم والله بگو کار با محیط زنانه پیدا میکنم 

میگه دورنباشه،نهارخونه باش،به بچه بپرس و....ساعت کاریش زیادنباشه،...خب من ازکجااینجورکارپیداکنم؟

میگم یه مغازه اجاره کن باهم خیاطی کنیم میگه بروبابادلت خوشه باکدوم پول؟☹😐میگم کمترخرج میکنیم میگه دلت خوشه

ا1۱عزیزم.. دوسش داری؟؟؟

دیگه ندارمش چون تلاشی نمیکنه،تلاش کنه بخداوامیستم بپاش،فقط تلاش کنه درمان شه

خونوادم میگن بساز...بابام که میگه تودروغ میگی😭خب دیوونم دروغ بگم که چی بشه مگه طلاق خوبه!کاردبه استخونم رسیده ازبس منونادیده میگیره😭😭😭

میگه دورنباشه،نهارخونه باش،به بچه بپرس و....ساعت کاریش زیادنباشه،...خب من ازکجااینجورکارپیداکنم؟

خب نفقه خوب بهت میده 

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
خب نفقه خوب بهت میده 

هفته۱۰۰_۱۵۰برای خرج خونه،پولی نمیمونه برای خریداضافه