2777
2789

شاید به نظرتون بد باشه اما طلاقم بهترین کار م بود خدا رو ششششکر

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی  ان شالله هر چی خیره برات پیش بیاد عزیزم

آره عزیز مممنونم ان شاءالله که پیش میاد منتظر اون روزم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

همین که سالمیم و در امنیت که به فرموده پیامبر بزرگترین نعمت ها هستن خیلی شاکرم الحمدلالله

یه کتاب راحع به آفریقا و نسل کشی رواندا دارم می خونم، واقعا" اینا رو که می خونم می فهمم چقدر مردم تو دنیا تو سختی هستن، خدا به همه بنده هاش کمک کنه و ظهور منجی رو برسونه زودتر، آمین

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   
آره عزیز مممنونم ان شاءالله که پیش میاد منتظر اون روزم

یه سوال 

خانوادت با طلاقت موافق بودن؟

بهشون سخت نگذشت یا تحت فشارت قرار ندادن

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
بله و قطعا میاد اون روز شک نکن😙❤

اصلا شک ندارم چون خدا بهترینا رو بعد تلخیا میده تا قدرشو بهتر بدونیم😊❤😊❤😊❤

خونریزیم که تموم شد، بعد چند روز استراحت مطلق،، امروز دیگه از جام پاشدم، صبح رفتم دوش گرفتم، بعدش ابروهام اصلاح کردم، یکم به خودم و نظافت خونه رسیدم... 

خداروشکر، سلامتی بهترین حس دنیاست😍😃

میشه خواهش کنم یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرستین😔ممنونم🌹
یه سوال  خانوادت با طلاقت موافق بودن؟ بهشون سخت نگذشت یا تحت فشارت قرار ندادن

نه خدا رو شکر اصلا همه با هم این تصمیمو گرفتیم و بهترین تصمیم بود