2777
2789
به خودش که نمیتونم بگم ابروم میره  اوایل به مامان و بابام گفتم میخواستن  دورازجون دق کنن& ...

مشکلت چی هست

خب اگه میتونی تنها پیش یه روانشناس برو 

ان شاءالله مشکلت حل بشه 

اگه یه فکر اساسی نکنی خدایی نکرده روز به روز روحیت افسرده تر میشه 

یه بار با مشاور تلفنی حرف زدم  گفت خوبیاشو ببین فرصت بده به خودت ولی میدونی تا یکی رو دوست ند ...

درسته عزیز ان شاءالله هر چی خیره برات پیش بیاد

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلت چی هست خب اگه میتونی تنها پیش یه روانشناس برو  ان شاءالله مشکلت حل بشه  اگه یه فک ...

مشکلم اینه که خوشم نمیاد ازش 

ازدواجم بدون اینکه به من بگن جواب بله رو داده بودن 

بخاطر چی بخاطر اینکه خونواده دار بود سرشناس بود 

همه به به چه چه میکردن بعضیا حسرت میخوردن ولی هیچکس از دل من خبر نداشت اینکه من دوسش ندارم 

اینکه از بیرون قشنگ ولی درباطن من هیچ علاقه ای نداشتم

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
مشکلم اینه که خوشم نمیاد ازش  ازدواجم بدون اینکه به من بگن جواب بله رو داده بودن  بخاطر ...

درست میگی بعضی از ازدواجا مدتی بعداز  ازدواج علاقه پیش میاد  خدا کمکت کنه بنظرم حتما پیش یه روانشناسم تونستی برو 

مرسی عزیزدلم انشاالله. منم آرزوم همینه، 🙂 من همیشه فکر میکردم دوستی های مدرن خوبن ولی مال خودم سنت ...

خواهش میکنم  ان شاءالله همه نه فقط جوونا بلکه همه طعم خوشبختی از ته قلبشون احساس کنن و عاقبت بخیر شن دعا در حق دیگران ضمانت دعای خود فرد هم هست ان شاءالله ظهور آقا امام زمان هر چی زودتر نزدیک تر بشه و سالم و سلامت باشن هم روح روانشون هم جسم که ظهور کنن و ظلم ریشه کن بشه