2777
2789
عزیزدلم زنده باشن هردو. دومی هم تو بغلت بگیری.  برامن دعا کن. تو أقدامم دیروز صبح بی بی زدم من ...

ممنون  عزیزم سلامت باشی.چشم حتما دعا میکنم 🥰 انشاالله بزودی دامنت سبز بشه

میشه خواهش کنم یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرستین😔ممنونم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بپرسم شما مشکلت چی بود؟

من توی عقد جدا شدم یه ماهی میشه ۹ماه فقط ۹ ماه خوب بود ولی گذاشت رفت به مدت ۴ سال بی دلیل منتظر موندم دست به دامن همه شدم اما نشد

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
من توی عقد جدا شدم یه ماهی میشه ۹ماه فقط ۹ ماه خوب بود ولی گذاشت رفت به مدت ۴ سال بی دلیل منتظر موند ...

منم تو عقدم 

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
منم تو عقدم 

سعی کن خوبیاشو ببینی اگه مرد خوبیه یه جور دیگه ببینش

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
سعی کن خوبیاشو ببینی اگه مرد خوبیه یه جور دیگه ببینش

نمیشه نمیتونم ازش خوشم نمیاد 

بارها به خوبیه فکر کردم نشد اگر میخواست بشه میشد من فقط دارم با زندگی سازش میکنم زندگی که نمیکنم 

الان هیچکس هم نمیدونه

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
من بوسه شوهرم رو پیشونیم بهترین خوشحالی عمرم بود الانم هنوز که هنوزه وقتی میره سرکار قبلش پیشونیم بو ...

ان شاءالله همه خوشبخت و عاقبت بخیر شن💝خدا رو شکر کن که همسر خوب و انقدر آقا داری ان شاءالله به حق بزرگی و عظمت خدا و بحق ابرو همه اماما و پیامبرای معصوم و ابرو قران همه حالشون خوب باشه و بتونن تو هر شرایطی شکر گذار باشن 

نمیشه نمیتونم ازش خوشم نمیاد  بارها به خوبیه فکر کردم نشد اگر میخواست بشه میشد من فقط دارم با ...

عزیز برو مشاوره برو 

اگر برم میفهمن حال دلم خیلی بده

از مشاورهای اینجا کمک بگیر تو کلینیک

نمیشه نمیتونم ازش خوشم نمیاد  بارها به خوبیه فکر کردم نشد اگر میخواست بشه میشد من فقط دارم با ...

ان شاءالله گره از کارت باز شه و زندگیت پر از عشق و علاقه و آرامش باشه عزیزم توکل به خدا کن و  سعی کن باهاش حرف بزنی و اگرم شد برین پیش یه روانشناس خوب 

ان شاءالله همه خوشبخت و عاقبت بخیر شن💝خدا رو شکر کن که همسر خوب و انقدر آقا داری ان شاءالله به حق ب ...

مرسی عزیزدلم انشاالله. منم آرزوم همینه، 🙂

من همیشه فکر میکردم دوستی های مدرن خوبن ولی مال خودم سنتی شد و راضیم 😍😍ممنون از دعاي خوبت واسه جوونا😘😘🙂🙂

کاربریم دونفره اس  
ان شاءالله گره از کارت باز شه و زندگیت پر از عشق و علاقه و آرامش باشه عزیزم توکل به خدا کن و  س ...

به خودش که نمیتونم بگم ابروم میره 

اوایل به مامان و بابام گفتم میخواستن  دورازجون دق کنن 

من هنوز خواهر و برادر دارم بخاطر اونام که شده باید یجوری بگذرونم.....

از مشاورهای اینجا کمک بگیر تو کلینیک

یه بار با مشاور تلفنی حرف زدم 

گفت خوبیاشو ببین فرصت بده به خودت

ولی میدونی تا یکی رو دوست نداشته باشی زمین و زمان هم جابه جا بشه بازم دوسش نداری