2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 234 پست
عزیزم مبارکه ایشالاسالم بدنیابیاد.میشه یکم توضیح بدی من خیلی استرسشو دارم شمامشکلتون چی بوده 

برای ما مشکلی نتونستن پیدا کنن و بعد از سه سال تلاش بهمون پیشنهاد ای وی‌اف‌دادن. استرس نداشته باش چون اصلا استرس خوب نیست. یه سری داروهای هرمونی میدن که دزشون برای هر کسی فرق میکنه. برای من به صورت آمپول بود که خودم باید زیر پوستی تزریق میکردم. که من توی شکم تزریق میکردم.اگه یه وقتی برای شما هم همین بود ازم بپرس بهت تکنیک راحت یاد میدم که اذیت نشی. بعدش هم تخمک ها ایجاد شد همه رو در آوردن که میدونم تو ایران بیهوش میکنن ولی برای من بیهوشی نبود. اما متاسفانه دز داروها برای من بالا بود و من هایپر شدم. یعنی مشکل تنگی نفس گرفتم و تو سه هفته ۱۰ کیلو وزنم بالا رفت. که برام انتقال و انجام ندادن و دو ماه صبر کردم تا بهتر بشم. انتقال جنین تو این وضعیت برای مادر حتی خطر مرگ میتونه داشته باشه و کلا ای وی اف موفقیت آمیزی نخواهد بود. بعد از ۲ ماه انتقال دادن و بعد از ده روز مثبت شد. برای من یکی فقط انتقال دادن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها بنظر شما برا من امیدی هست 21سالمه

ذخیره تخمدان 14

تعداد اسپرم 15میلیون

تحرک30

مورفولوژی 5

عکس رنگی.نرمال

آزمایش خون نرمال

خیلی داغونم میشه یعنی

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞
دکتربهم گفته ای وی اف تعداد اسپرم شوهرم صفره و خودمم پلی کیستیک بنظرتون چون شوهرم صفره شانس ای وی اف ...

یخورده شاید سخت تر بشه ولی امید هست 

اصلا خلقت ، بارداری یک چیز عجیبیه حتی دکترا هم نمیتونن بطور قطع نظر بدن 

شما هم نگران نباش 

انشااللله بااولین انتقال بگیره و اصلا ربطی به تعداد نباشه

بچها بنظر شما برا من امیدی هست 21سالمه ذخیره تخمدان 14 تعداد اسپرم 15میلیون تحرک30 مورفولوژی 5 ...

اینکه بنظرم خوبه 🧐 زیاد حاد نیست که با دارو همه ی فاکتورها عالی میشه 

برای ما مشکلی نتونستن پیدا کنن و بعد از سه سال تلاش بهمون پیشنهاد ای وی‌اف‌دادن. استرس نداشته باش چو ...

منم ازتون کمک میگیرم چون احتمالا یکی دوماه اینده برم تو سیکل ای وی اف 

امکانش هست هزینه هاتونم بفرمایید ببخشید زیاد سوال میپرسم

خواهش می کنم.

هزینه ایاب و ذهاب که اسنپ می گیرم قیمتهای مختلف از 27 هزارتومان تا 90 تومن.

برای سونوی ان تی رستاک هر قل رو میگه 470 تومن. آزمایش غربالگری اول نیلو 175 تومن.

ویزیت توی بیمارستان 41 تومن. توی مطب 65 تومن.

دارو هم هر ماه تقریبا 200 تومن میشه.

هزینه سزارین آزاد از 5 میلیون تا 7 میلیون هست. 

دفترخونه برای قرارداد سیصدهزار میگره البته بستگی به مبلغ قرار داد هست مبلغ بالاتر باشه کمی بیشتر میشه. 

آمپول دور ناف هم که آموزش داده شده و خودش میزنه. 

باز اگه چیزی جا انداختم بپرس تا بگم.