2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 234 پست
من شوهرم اینارو خیلللللللی دادم ولی نشد 😑ازمایش تکون نخورد  اخه میدونید شوهر من کلا بیضه اش ک ...

ی دارو میده ۳ ماهس کلا،ممکنه ماه اول جواب بگیری چیز ک خودش میگفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اول فردا ببرم پیش دکتر خودم ببینم چی میگه؟؟؟ 

عزیزم حتما برید ارولوژیست فردا که میرید پیش دکتر خودتون پیش ارولوژیستم وقت بگیرید 

الکی وقت و تلف نکنید 

دکتر اورولوژیست معاینه میکنه میفهمه که واریکوسلی هست یا نه واینکه الان پیش دکتر خودتونم که برید میگه بریذ ارولوژیست از لحاظ واریکوسل بررسی بشه همسرتون 

دکتر اورولوژیست معاینه میکنه میفهمه که واریکوسلی هست یا نه واینکه الان پیش دکتر خودتونم که برید میگه ...

چقدر شما با قاطعیت میگید اخه این آزمایش رو دست من برا شوهرم نوشته و اینکه واقعا حاده مشکلمون ما یه بچه داریم برا دومی تو اقدامم 

واینکه از اسپرم رو حتما تو ازمایشگاه مرکز ناباروری بدید 

من خودم شوهرم دوسال از میداد هچ‌ مشکلی نداشت فقط تحرک ضعیف بود 

تعداد ۸۰میلیون بود 

مورفو ۹۰🤦🏻‍♀️

اینا عالی بودن 😂

تحرک ای ۱۰

بی۳۰

ک مشکلمون فقط همین بود

دوسالمعطل بودیم تا رفتیم از و جای دیگه تکرار کردیم 

تعداد ۵میلیون بود 

مورفو ۳۰

تحرک صفر 

🙄🙄🙄🙄

تا دکتر دید گف ای وی اف کنید 🤭

خب اگه چهار سال قبل بعم گفته بودن اینو قطعا تاالان همه راهتا رو رفته بودم حالا نتیجه گرفته بودم یا نه بماند 😑 ولی الان چند پله جلوتر بودم 

چقدر شما با قاطعیت میگید اخه این آزمایش رو دست من برا شوهرم نوشته و اینکه واقعا حاده مشکلمون ما یه ب ...

عزیزم من که دکتر نیستم فقط دارم تجربه پنج سالمو میگم ... 

😐😐😐

علم پزشکی هیچوقت کامل نیست همیشه تلاشت رو بکن که بعدا نگی چرا کم تلاش کردم اگر اینکارو میکرد اینجوری ...

مرسی از صحبتات عزیزم ولی هر دفعه رفتم دکتر بعدش چنان حالم بد شده که همونجا بیهوش میشم میوفتم من آدم ضعیفی نبود ولی حسابشو کن چقد بهم فشار میاد که خودمم متوجه نمیشم کی بیهوش شدم بخاطره این حالم شوهرم دیگه قدغن کرده که برم 

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
مشکلتون چبه گلم

ذخیره ام پایینه

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
امکانش هست هزینه هاتونم بفرمایید ببخشید زیاد سوال میپرسم

الان رحم اجاره توی تهران از 25 تا 35 میلیونه. و نفقه چهارصدهزارتومان. که روز انتقال یک میلیون سه ماه بعد از انتقال 3 میلیون. 6 ماه بعد از انتقال 6 ملیون و الباقی روز تحویل نوزاد یا نوزادها. و نفقه هم بعد از سونوی هشت هفته و شنیدن صدای قلب آخر هر ماه پرداخت میشه. 

بقیه هم میشه ویزیت و سونو و آزمایش و سزارین و کرایه . 

من میترسم مثل شما بشم منم تنبلی دارم شوهرم سالمه بخدا دارم گریه میکنم من حامله نشم بدیخت میشم

برو یه آزمایش ذخیره بده الکی ب خودت استرس نده انشالله که مثل من نمیشی

سلام  ان شاءالله دامن شما و همه منتظرا سبز بشه  میتونید درکنار درمانتون از طب اسلامی مشا ...

سلام عزیزم مرسی از دعات 

همه کار کردم نتیجه نگرفتم 😢فقط دنبال یه راهیم ذخیره ام بره بالا