2821
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2457 بازدید | 234 پست
نجمیه و افضلی نرفتم عزیزم. هرسوألی داری بپرس

فداتون 😘😘😘😘

من دوست دارم برم اونجام یه چرخی بزنم ببینم افرادی که اونجان چجوری ان 

من یکدفعه پیش خانوم دکتر حسینی هم رفتم خیلیا میگن از دستش نتیجه گرفتن ولی خب کلی دانشجو داشت و ... 

من اول درمانم بود دیگه نرفتم 

میگن خیلللی دلسوزه که حتما نتیجه بگیری

نمیدونم چجوریه 

حبیب زاده هم که هم نجمیه هست هم افضلی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یکی ازاشناها شوهرش مشکل داشت دکتر بهش گفت اقا اصلا نطفه نداری نمیتونی بچه دارشی ،دارویی ک طب سنتی به ...

منم خیلیا رو دیدم که با طب سنتی بچه دار شدن 

ولی ما ...😢😢😢

منم خیلیا رو دیدم که با طب سنتی بچه دار شدن  ولی ما ...😢😢😢

تازه اون چیزی که به مرد گفت بخور اصلا چیز خاصیم نبود گفت اونو تا۲هفته بخور بچه دارمیشی،میخوای امتحان کنی؟

تو کارخانه صنایع غذایی کار میکنه

ببین عزیزم باید ببزید ازمایشو پیش ارولوژیست وقتی ببینه اگر واریکوسل نداشته باشن  ویتامین و دارو میده یک دوره سه ماهه مصرف میکنه شوهرتون و تو همین سه ماه انشاالله که باردار بشید ولی نشدید شوهر باز از میده ارولوژیست میبینه که تغییری ایجاد شده تو از یا نه 

اگر ج داده باشه که هچی دگ بالاخره طبیعی باردار میشید اگر نه دگ ای وی اف و ای یو ای و ..... 

من شوهرم اینارو خیلللللللی دادم ولی نشد 😑ازمایش تکون نخورد  اخه میدونید شوهر من کلا بیضه اش ک ...

ی اقایی هست من اینو ازکانال پیدا کرد انواع ازمایشای مردو زن میذاره توگروهش که همه درمان شدن یکی کیست داشت یکی هورمونی یکی رحمش یکی بیضش کوچک واریکوسل داشتن درمان شدن بچه دارشدن،میخوای شمارشو بدم زنگ بزنی بهش؟