2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 234 پست
الان رحم اجاره توی تهران از 25 تا 35 میلیونه. و نفقه چهارصدهزارتومان. که روز انتقال یک میلیون سه ماه ...

چقدر خوب برای شما دراومد,من قیمت پارسال ۴۰ تومن به بالا دارم,واسطه از بیمارستان پیدا کردین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوب برای شما دراومد,من قیمت پارسال ۴۰ تومن به بالا دارم,واسطه از بیمارستان پیدا کردین؟

بله. واسطه ها این قیمتها رو میگن. اما من هر موردی که بالا بود قبول نکردم. نه واسطه از بیمارستان پیدا نکردم از همین سایت پیدا کردم

اگه خواستید میتونم به یه مشاور طب اسلامی معرفیتون کنم. 

جدی خدا خیرت بده 

انشالله هرچی میخای خدابهتون بده

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
منم ذخیره تخمدانم خیلی کمه میتونم سوال کنم برای شما چند بود. دکتر به من گفت اگر نجنبی چندماه دیگه ب ...

والله زیر یک بود سه ماه پیش باز آزمایش دادم که گفت خیلی بیشتر اومده پایین من غش کردم شوهرم از ترسش آزمایشو پاره کرده

منم بهم گفت تخمک اهدایی شوهرم قبول نکرد

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
مگه اجازه این کارو میدن؟؟؟!!

بله چرا ندن 

اونا لوله ازمایش رو میدن میگن برو نمونه بگیر 

همسرتون وخودتون باهم میرین تو اتاق نمونه گیری 

من تاحالا چن بار ک ازمایش دادم هربار خودم همراهشون بودم

بله چرا ندن  اونا لوله ازمایش رو میدن میگن برو نمونه بگیر  همسرتون وخودتون باهم میرین تو ...

باز اینجوری خیلی بهتره. خدا  خودش جواب این هنه تلاشمونو بده. هممون ان‌شاالله زوده زود مادر بشیم🙏🙏🙏 

دکتربهم گفته ای وی اف تعداد اسپرم شوهرم صفره و خودمم پلی کیستیک بنظرتون چون شوهرم صفره شانس ای وی اف هم پایین میاد کی میدونه تروخدا راهنماییم کنین

خدایا مرسی بابت فندق تودلیم میشه ی صلوات بفرسی سالم بچموبغل بگیرم    
من یکی انتقال دادم و انتقال اولم مثبت شد. تعیین جنسیت نکردم. 

عزیزم مبارکه ایشالاسالم بدنیابیاد.میشه یکم توضیح بدی من خیلی استرسشو دارم شمامشکلتون چی بوده 

خدایا مرسی بابت فندق تودلیم میشه ی صلوات بفرسی سالم بچموبغل بگیرم