2777
2789
عنوان

اس داده به دوستم ک بیا ببینمت😰

499 بازدید | 34 پست

دوست صمیمیم که مثل خواهریم پارسال از یکی از دوستای داداشش خیلییی خوشش میومد یارو قیافه نداشت ولی میگفتن خیلی مهربونه،،، به پسره اس داد که من دوست دارم ازت خوشم میاد پسره هم به دوستم. گفته بود من ازت خوشم نمیاد چون خواهر دوستمی و اینجور چیزا خلاصه دوستم از شدت گریه و. ناراحتی گوشیشو خرد کرده بود و سیمشو عوض کرد،، پسره دوماه بعد رفت یجا خواستگاری و چندماه بعدش عقد بستن با دختره،،، 

امروز دوستم. گفت پسره شماره جدید منو از گوشی داداشم برداشته بهم اس داده ک من الان چند روزه از زنم. جدا شدم. چون بحرفم. گوش. نمی‌کرد میخوام ببینمت و باهات حرف بزنم خیلیم اسرار داره ک حتما باید ببینمت تا حرفامو بگم 

الان دوستم میگه من چیکار کنم برم یا نرم؟ 

اینم بگم دوستم. تازه نامزدیشو زده بهم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستت بگه چیزیو ک یبار بالا اوردمو دوباره نمیخورم...

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

اون موقع خواهر دوستش بود الان نیست؟ 😀

درضمن اینکه رفته روی گوشی داداشش و شمارشو برداشته یه مقدار مشکوکه

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

اصلا نره ب هیچ وجع

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن