2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1744 بازدید | 386 پست
خیلی وقته دوستن کجای کاری تازه کادو هم گرفتن برا هم

عزیزم دمنوشا رو جدا جدا دم کنم یا مخلوط کنم دم کنم؟

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی وقته دوستن کجای کاری تازه کادو هم گرفتن برا هم

عه دمت گرم دیدم همو فالو دارنا بهتر دوس باشن

ببخشیدتوروخدا همینم بگو دیگ قفل میکنم مزاحمت نمیشم

مریم علیرضارودوس داره؟؟؟؟علیرضا چطور؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
عه دمت گرم دیدم همو فالو دارنا بهتر دوس باشن ببخشیدتوروخدا همینم بگو دیگ قفل میکنم مزاحمت نمیشم مر ...

جون جدت قفل نزن 😂😂😂

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
دختر شرقی داره جواب میده قفل نکن

چشم💞

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
وای دقیقالطفاحسشم بهم بگو

دوستت  داره ولی از دست بعضی کارات واقعا حرص میخوره دلش میخواد اون موقع خفت کنه😁

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

بهتره که بادرنجبویه رو تنها مصرف کنید این اثرش بیشتره روزی دو فنجان 

اخه کم کاری تیرویید دارم نمیتونم زیاد بخورم اینو میگن.خوب نیست

اون دوتای دیگه رو چطور؟

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
سه سال دیگه عزیزم

چقدر دیر...یکم تخفیف بده گلم

مهربونا وقشنگایی که امضام رو میخونین میشه واسه خونه دار شدننمون ***صلوات ***بفرستین🏠🏡🏤 .. ان شاالله هرچه زودتر خونه بخریم..واقعا سخته ..۹ساله مستاجریم..هرکی امضامو خوندلایک کنه منم یه صلوات مهمونش کنم...من اصلا امضا نداشتم ولی زیادشنیدم که توی نی نی سایت دعاها برآورده میشه امیدوارم منم لایقش باشم..دوستون دادم گلا🎀🎉