2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1744 بازدید | 386 پست
عزیزم لطفا ببخشیدمیشه لطفاازاخلاقای همونی که دوسش دارم بهم بگین؟ کلاهم اخلاقای خوب وبدش واینکه احساس ...

لجبازه 

ولی خیلی شوخه

وقتی جدی میشه و عصبی نباید اصلا باهاش حرف بزنی 

مهربون 

اهل تلاشه ینی مفت خور نیست 

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

سه سال دیگه عزیزم

برا منم بگو همسر آينده ام شغلش چیع 😁 اصلا کی ازدواج میکنمم 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم که 2 سال

وای نه چقدر دیر 😐

در تاریخ9/9/99من به گنج قارون رسیدم و شوهرم به همه اشتباهاتش پی برد و عاشقم شد و ازم معذرت خواهی کرد هم خونه و ماشینشو بنامم زد هم برام مهریه انداخت مادرشوهرم هم ازم حلالیت طلبید و من ۴ماهه باردارم و من و دخترم و بچه ای که باردارم در کنار پدرشون سالم و خوشبخت زندگی میکنیم خدایا شکرت که منو به همه ارزوهام رسوندی
لجبازه  ولی خیلی شوخه وقتی جدی میشه و عصبی نباید اصلا باهاش حرف بزنی  مهربون  اهل ...

میخواد قفل کنه میشه جواب منو خصوصی بدی؟

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
خداااااا از زبونت بشنوه گلم ۲ سال دیگه هم درسم تمامه 😍❤گلم میشه بگی همسر ایندم چطور ادمی هست ؟ حسش ...

زندگیت سال اول یکمی سخته ولی خوشبخت میشی...مرد خوبیه و اهل زندگی

قاعدتا کسی که دوسش داشتی باشه باهاش زندگی میکنی دوست قشنگم🥰

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

گفتم که 2 سال

پدرشوهرم به دو تا پسراش علاوه بر خونه ، یک مغازه هم داد ولی به شوهرم مغازه نداد شوهرم میخواد به جاش ازش یه تیکه حیاط واسه خونه مون بگیره چون مغازه ای نداره که بده حالا پدرشوهرم موافقت میکنه؟؟ 

برا منم بگو همسر آينده ام شغلش چیع 😁 اصلا کی ازدواج میکنمم 

شغلش آزاده 

سال ۱۴۰۲🥰