2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1744 بازدید | 386 پست
مرسی میشه بگی از چی من خوششون میاد از کار هام اخلاق . ظاهر . ادب . اروم بودنم

ارامشو .متانت حرف زدنت. حیا 

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهریور سال دیگ جایی ک دوسداری استخدام میشی ولی دوسال دیگ

خداااااا از زبونت بشنوه گلم ۲ سال دیگه هم درسم تمامه 😍❤گلم میشه بگی همسر ایندم چطور ادمی هست ؟ حسش نسبت به من چیه؟

🙂
واای هانیه خیلی مرموزه میرسن پدرام اهل خیانت نیس ظاهرش شیطونه باطن ساده

خیلی زیاددددددد

کی میرسن؟؟؟ اخه مامان پسره نمیخاد دختررو

حس مریم ویونس چیه بنظرت همودوس دارن؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
ماه تولدشو نگفتی عزیزدلم ماه تولد شوهر ایندم از خودش مهم تره واسم😂

مهر ماه😁😁

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

خیلی زیاددددددد کی میرسن؟؟؟ اخه مامان پسره نمیخاد دختررو حس مریم ویونس چیه بنظرت همودوس دارن؟

یونس یجورایی میلنگه دوس دارن ولی انگار یمدته سردن اونا سه سال میرسن خسته شدم قفل میکنی 

کاربری دست دو نفر 
واای هانیه خیلی مرموزه میرسن پدرام اهل خیانت نیس ظاهرش شیطونه باطن ساده

میشه لطفاازاخلاقای اونی که دوسش دارم بهم بگین؟ وحسش بهم چیه؟ مندرنظرش چطوردختریم ؟ 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
یونس یجورایی میلنگه دوس دارن ولی انگار یمدته سردن اونا سه سال میرسن خسته شدم قفل میکنی 

باهم دوستن الان مریم ویونس بظرت 

اره عزیزم اینوب من بگو قفل میکنم😚

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....