2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1744 بازدید | 386 پست
یه ماه دیگه بسلامتی پسر هم هس

من کی باردار میشم

در تاریخ9/9/99من به گنج قارون رسیدم و شوهرم به همه اشتباهاتش پی برد و عاشقم شد و ازم معذرت خواهی کرد هم خونه و ماشینشو بنامم زد هم برام مهریه انداخت مادرشوهرم هم ازم حلالیت طلبید و من ۴ماهه باردارم و من و دخترم و بچه ای که باردارم در کنار پدرشون سالم و خوشبخت زندگی میکنیم خدایا شکرت که منو به همه ارزوهام رسوندی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست و دلبازی مهربونی یکمم زبون درازی گاهی خیلی پشیمون میشی از کارایی که انجام میدی و میزنی به بیخیال ...

من در کل پسردار نمیشم؟ چون یه دختر دارم و بچه ی بعدیم هم گفتین دختره

ازدواج میکنی بله خانوادشم باهات رفتار خوبی دارن مادرش یکم اذییت میکنه ولی در کل بد نیست  زندگ ...

لطفااینارم بگین مرسی❤خوشبخت میشم؟ مادرش تاکی اذیتم میکنه؟ حس این پسرچیه بهم؟ وفادارهست توزندگی؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
مرسی❤خوشبخت میشم؟ مادرش تاکی اذیتم میکنه؟ حس این پسرچیه بهم؟ وفادارهست توزندگی؟

بله عریزم خوشبخت میشی 

همون اوایل ازدواج ولی دیگه بیخیال اذییت میشه

وفاداره

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

بله عریزم خوشبخت میشی  همون اوایل ازدواج ولی دیگه بیخیال اذییت میشه وفاداره

ممنون عزیزم😍😘 اینوخیلی ازحس ششمیابهم گفتن 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
بله عریزم خوشبخت میشی  همون اوایل ازدواج ولی دیگه بیخیال اذییت میشه وفاداره

منممممممممممم بگوووووو😭😭😭😭😭😭منم بگو کی ازدواج می کنم ؟ چطور ادمی هست ؟ اینده شغلیم چطوره

🙂
مشخصاتم و زمان ازدواجم رو میگی؟؟؟

زود عصبانی میشی زودم اروم میشی

دلسوزی

یکمی مشکلات داری تو خانواده 

خوش خنده ای

شما دو تا سه سال 

💫طعنه ی خلق وجفای فلک و جور رقیب / همه هیچ اند،اگر یار موافق باشد💫 *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست*

[QUOTE=154168185]مرسی میشه بگی از چی من خوششون میاد از کار هام اخلاق . ظاهر . ادب . اروم بودنم[/QUOTE

توروخدا منم بگو کی باردار میشم جنسیتش چیه

در تاریخ9/9/99من به گنج قارون رسیدم و شوهرم به همه اشتباهاتش پی برد و عاشقم شد و ازم معذرت خواهی کرد هم خونه و ماشینشو بنامم زد هم برام مهریه انداخت مادرشوهرم هم ازم حلالیت طلبید و من ۴ماهه باردارم و من و دخترم و بچه ای که باردارم در کنار پدرشون سالم و خوشبخت زندگی میکنیم خدایا شکرت که منو به همه ارزوهام رسوندی
منم بگو کی ازدواج می کنم ؟ چطور ادمی هست ؟ اینده شغلیم چطوره؟؟؟

اینده شغلیت درخشاان یه سال ازدواجت یه ادم با ادب و نزاکت و محترم سفید پوست کت وشلوار پوش مایه دار

کاربری دست دو نفر 
کی میاد خواستگاریم؟حسش چیه نسبت ب من؟واقعا میخاد منو؟

شما با غریبه ازدواج میکنی